artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 23. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Vegyes zöldségkrémleves

Mozzarellával-kolbásszal grillezett karajszeletek jázmin rizzsel, kukorica salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a gépjárművekből történő lopások megelőzése érdekében nyújt néhány megfontolandó tanácsot.

Az év vége felé közeledve egyre többen ülnek autóba, hogy a még be nem szerzett karácsonyi ajándékokat megvegyék. Fontos azonban, hogy a vásárlások közben se feledkezzenek meg a gépjármű, illetve az abban tárolt értékek védelméről.

A rendőrök a Debreceni Adventi Vásár környezetében tartottak ellenőrzést 2022. december 20-án, amely során hasznos bűnmegelőzési tanácsokkal látták el a járókelőket. Az egyenruhások találkoztak olyan parkoló járművel is, amelyben – jól látható helyen – értékeket hagytak. 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya a gépjárművekből történő lopások megelőzése érdekében az alábbiakat tanácsolja:

  • Fontos, hogy mindig zárják le az autót, még akkor is, ha rövid időre hagyják ott! A leállított, lezárt autók utasterében üléseken, kalaptartón, műszerfalon ne hagyjanak telefont, táskát, kabátot egyéb értékeket! Ha semmiképpen nem tudják magukkal vinni ezeket a dolgokat, akkor ne a parkolókban, hanem még otthon, elindulás előtt pakolják be a csomagtartóba!

  • Az indítókulcsot soha ne felejtsék az autóban, azt vegyék magukhoz és mindig tartsák biztonságos helyen! Mielőtt elhagyják a gépkocsit, ellenőrizzék, hogy nem maradt-e az utasterében, látható helyen értékes vagyontárgy, műszaki cikk, korábban megvásárolt ajándék!

  • Ne csak a vásárlás alkalmával, hanem a rendezvények idejére leparkolt gépjármű esetén is hasonló körültekintéssel járjanak el!

Amennyiben mégis megtörténik a baj, forduljanak bizalommal a szolgálatot ellátó egyenruhásokhoz, vagy tegyenek bejelentést a 112-es hívószámon!

IMG 0957 0

You have no rights to post comments