artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 21. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Sárgaborsóleves

Barbecue csirkés tortilla tekercs hasábburgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Oreo krémes palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A berettyóújfalui rendőrök jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének gyanúja miatt indítottak nyomozást a 17 éves fiúval szemben.

A rendőrségre 2021. augusztus 8-án reggel tett bejelentést egy bojti férfi arról, hogy az éjszaka valaki ellopta az autóját a ház elől. A bejelentő azt is elmondta, hogy a gépkocsit már megtalálták Berekböszörményben, azonban az össze van törve.

A rendőrök részletes adatgyűjtésbe és tanúkutatásba kezdtek, majd a látókörükbe került egy fiatalkorú fiú, akit kapcsolatba lehetett hozni a bűncselekmény elkövetésével. A bojti lakost még aznap előállították a rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Részletes beismerő vallomást tett.

A gyanú szerint a 17 éves fiú jóban volt a sértett testvérével, így tudta, hogy hol tartják a házban az autó kulcsát. Egy hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntött, hogy kocsikázik egyet, ezért az éj leple alatt besurrant az ingatlanba és magához vette az indítókulcsot. Arra is gondosan odafigyelt, hogy a család ne keljen fel, ezért a járművet pár métert tolta és csak akkor indította be, amikor a háztól megfelelő távolságra ért. Egészen Berekböszörményig hajtott, ott azonban egy utcában elvesztette az uralmát a jármű irányítása felett, árokba csapódott és az oldalára borulva állt meg. A fiatal nem sérült meg a balesetben, így kimászott a kocsiból és gyalog folytatta útját.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást vele szemben.

You have no rights to post comments