artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2021. november 30. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Őszibarack krémleves

Baconnel töltött csirkemell rántva, parajos burgonyapürével

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (500 Ft):

Vaníliakrémes palacsinta gyümölcsöntettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 874-9786

06 (30) 596-1883

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Gulyásleves

Káposztás kocka

Heti "B" menü:

Köménymagleves

Toroskáposzta

HETI MENÜ

Kamaránk társadalmi felelősségvállalási küldetése keretében gyűjtést szervez az Igazgyöngy Alapítvány részére (https://igazgyongyalapitvany.hu/). Az Igazgyöngy Alapítvány 1999 óta dolgozik az esélyegyenlőségért, társadalmi integrációért, a gyerekszegénység, és az átörökített mélyszegénység felszámolásáért a berettyóújfalui kistérségben. A jelenlegi generációval együtt dolgoznak azért, hogy a következő generációnak már ne kelljen ugyanezekkel a problémákkal szembesülnie.

 „Mindenkinek jár egy boldog gyerekkor.

Még akkor is, ha valaki olyan körülmények közé születik,

ahol semmi sem adott egy normális élethez.”

Kérjük, segítsék a családok alapvető életkörülményeinek javítását és a gyerekek oktatásban való bent maradását az alábbi típusú tárgyi adományok felajánlásával:

  • működőképes, megunt, használt okostelefonok töltőkkel – az oktatásban való maradásban, az alapvető információkhoz jutásban, a családok és az Alapítvány közötti kapcsolattartásban egyaránt nélkülözhetetlenek. (A működésképtelen, használhatatlan, régi mobiltelefonokat továbbra is a kamarai gyűjtőpontokon adhatják le, a Passzold vissza Tesó! kezdeményezés keretében!)
  • jó állapotú, működőképes hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, palackos gáztűzhely, keverőtárcsás mosógép, centrifuga, fatüzelésű kályha
  • iskolai tanszerek: tolltartók, íróeszközök, füzetek, rajzfelszerelések, tornafelszerelések
  • jó állapotú, tiszta gyermekruházat, 128 cm mérettől 170 cm-ig, cipők: 28-as mérettől

Mikor indul a gyűjtés és meddig tart?

Április 26. – szeptember 6.

Hol lehet leadni az adományokat?

  • a nagy terjedelmű, nehéz háztartási gépeket és ruhaadományokat az Igazgyöngy Alapítvánnyal egyeztetett időpontban, az Alapítvány telephelyén tudják átadni:

4100 Berettyóújfalu, Sinka utca 7.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36 30 4175859 (Karancsi Anita)

  • a kisebb terjedelmű adományok – tanszerek és a működőképes okostelefonok – lezárt dobozokban a Kamaránk debreceni székházában és 5 területi irodájában is leadhatók, előzetesen egyeztetett időpontban. Ezeket az adományokat a gyűjtés végén, egy tételben juttatjuk el az Alapítványhoz.

Amennyiben a felsoroltakon kívül más adományt vagy segítséget tudnának felajánlani, kérjük, lépjenek kapcsolatba az Alapítvány munkatársaival az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

A HBKIK által indított gyűjtéssel kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken lehet érdeklődni:

Czirbik Milán
+36 20 618 2102
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.