artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 26. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Tejfölös burgonyaleves csülökkel

Brassói aprópecsenye hasábburgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Példátlan önzetlenségről, és együttérzésről tettek tanúbizonyságot a Berettyóhír olvasói, amikor a pillanatnyi létfenntartásához kért segítséget tőlünk egy környékünkön élő idős hölgy. 

A minap megkereste portálunkat egy nyugdíj előtt álló hölgy, és elpanaszolta, hogy egyik napról a másikra elveszítette az állását. Kilátástalan helyzetbe került, nincs tartaléka, egyedül él és senkije nincs, akitől segítséget kérhetne. Mint megtudtuk, egész életében fizikai munkát végzett, nem élt nagy lábon, de azt a keveset, amire szüksége volt  mindig megteremtette magának, soha nem szorult mások segítségére. Szégyenkezve azt is elmondta, már tüzelni is csak a kertben található gallyakkal tud, ami vészesen fogy, pedig még napokig komoly éjszakai fagyoknak nézünk elébe. Mivel nem Berettyóújfaluban él, ezért arra gondoltunk, az lenne a leggyorsabb megoldás, ha egy felhívásban közzétennénk a számlaszámát, így aki tud bármilyen csekély összeggel is segíteni, azt gyorsan megteheti, Arra kértük olvasóinkat, a közleménybe írják ezt: "Szeretettel"

A "mentőakció" sikeresnek bizonyult, pár órán belül több utalás is érkezett az Ica néni számlájára, amelyből gyorsan tudott venni tüzifát, gázpalackot, tisztítószereket és élelmiszert.

Elárulta nekünk, a legelső utalásnál amikor meglátta a közleményben azt, hogy "Szeretettel", meghatottságában elsírta magát.

Az alábbi sorokkal szeretné megköszönni minden segítőjének, hogy ismeretlenül is ilyen önzetlenül és gyorsan cselekedtek:

"A meleget amit a fa ad, és a meleg étel, amit gázzal főzök, töredéke annak, amit a szívem körül érzek! Az, hogy éjjel nem aludtam mert nem tudtam mi lesz holnap,elmúlt. A jóságukat megköszönni nem találtam megfelelő szót! Az örömkönny, - amit üzentek és írták, hogy szeretettel,- váltotta fel a bánatot. Megtanították, hogy vannak JÓ EMBEREK! És nem elég a köszönöm és a hálám, de nem tudom másképp kifejezni.

Legyen Istentől Áldott az életük!

KÖSZÖNÖM!!!! "

 szeretettel01szeretettel02szeretettel03

You have no rights to post comments