artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 26. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Tejfölös burgonyaleves csülökkel

Brassói aprópecsenye hasábburgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Kedves Berettyóhír Olvasók! A Facebook-on a napokban több követőnknél is láttunk olyan fényképeket, amelyek mosolyt csaltak arcunkra, ezért arra gondoltunk, hogy fogjunk össze bárhol is vagyunk a világban, készítsünk egy közös, mindenki számára elérhető fotóalbumot, „Maradj otthon!” címmel. A fotóikat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk, kérjük írják meg a készítő nevét, hogy hol készült a kép, illetve lássák el egy címmel is. A tárgy mezőben ne felejtsék feltüntetni: „Maradj otthon!”

Szeretnénk, ha olyan fotókat küldenének, amelyek arról szólnak, hogyan telnek a hétköznapok a kényszerű bezártságban, lelassult életben. Berettyóújfalu és a táj helyett – vagy azzal együtt – most az embereket, a helytállást, kitartást szeretnénk előtérbe helyezni, a változást, ami a mindennapjainkban történik. Lehet az akár egy közös családi torna vagy egy szép étel, alkotás, kertészkedés,vagy bármi szokatlan, kreatív ötlet.

Örömmel fogadunk humoros, könnyed témájú képeket is, bármiről, amit csináltak, alkottak, hiszen sokkal jobb úgy átvészelni a nehezebb időket, ha tudunk nevetni. Tehát bármi lehet a téma, ami most Rólunk szól! A beküldött képeket folyamatosan megosztjuk Önökkel, hogy – ha csak virtuálisan is, de - részesei lehessenek a közösség életének. A nehéz idők elmúltával a beküldött képeket megőrizzük, továbbra is megtekinthetők lesznek Facebook albumunkban, így évek múltán is vissza tudunk majd emlékezni 2020 tavaszára.

A fotóikat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk, kérjük írják meg a készítő nevét, hogy hol készült a kép, illetve lássák el egy címmel is. A tárgy mezóben ne felejtsék feltüntetni: „Maradj otthon!”

You have no rights to post comments