artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 26. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Tejfölös burgonyaleves csülökkel

Brassói aprópecsenye hasábburgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Mielőtt elkezdenénk részletezni mikkel is foglalkoztunk az elmúlt időszakban, felhívnánk az Olvasók figyelmét egy jövőbeli rendezvényünkre. Március 13-án, pénteken ismét élőzenétől lesz hangos a pinceklub, az est hangulatáról a Boobstorm, a The Age, és az Utolsó 5 zenekarok fognak gondoskodni.

Ne felejtsük el, hogy ezek az amatőr formációk nem hallhatóak a rádióban, nem láthatóak a televízióban, lemezeik nem kaphatóak a szupermarketek polcain, így már az is egy hatalmas segítség számukra, ha rákeresnek pár dalukra a YouTube-on, vagy megosztják néhány Facebook-bejegyzésüket. Ha valaki ezek után még a koncertre is ellátogat, az már csak a hab a tortán! Várunk mindenkit sok szeretettel!

Régen írtunk már havi beszámolót, sőt ez az első a 2020-as esztendőben. Ennek fő oka, hogy mindenki el volt foglalva a vizsgaidőszakkal, a félévi jegyek kijavításával, egyéb dolgokkal, illetve egy kicsit nekünk is vissza kellett vonulni, hogy eldöntsük merre tovább.

  • Az új esztendő első pillanatait már a pincében kezdtük, hiszen ismét a ott zártuk az évet szokásos szilveszteri bulinkkal. Már itt megfogalmazódott pár hasznos gondolat a jövőre nézve.
  • Január 31-én rendeztük meg az első kvízestünket. Korábban nem szerveztünk még hasonlót sem, így teljesen új terep volt ez számunkra. A jelentkezők száma kicsit felül is múlta várakozásainkat, ezúton is köszönjük a megtiszteltetést. Pozitív élménnyel távoztak a résztvevők és a szervezők is, így biztosan állíthatjuk, hogy lesz még ParolaKvíz!

marckep2

  • Február 2-án a Berettyóújfalui Kisállattenyésztők Egyesületének éves kiállításán vettünk részt. A majdnem 40 éves rendezvényen rengeteg érdekes madarat láthattunk, mindet alaposan szemügyre vettük.

marckep3

  • Február 28-án ismét kvízestet tartottunk. A kérdések ezúttal a rajzfilmek témaköréből kerültek ki, így tisztelegve Csukás István munkássága előtt. A résztvevők szerint ez még izgalmasabb volt, mint az első kvíz. Köszönjük a játékot és az építő jellegű kritikát is!
  • Február 29-én került megrendezésre az év első közgyűlése. Igazából napokon keresztül tudnánk folytatni az eszmecserét, ütköztetni a véleményeket, de már ez a közel kétórás megbeszélés is rengeteg fontos változást hozott. Két új küldetést fogalmaztunk meg: aktív szereplőkké szeretnénk válni a helyi környezetvédelmi törekvésekben, illetve a berettyóújfalui egyetemi hallgatókat szeretnénk összefogni, segíteni őket tanulmányaikban. Emellett számos kisebb, házirendet érintő változást fogalmaztunk meg, melyek már életbe is léptek.

Köszönjük a végigolvasást, köszönjük a megjelenést!

Jön a tavasz, már nagyon várjuk!

#együttelőre

PKE

You have no rights to post comments