precizbanner

epervasa15

tavasz18.01

egeszsegesvaros

tavaszbanner2020

eszakiipar

gazdatavasz

iparterulet

aurabannermedium2

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

zoldvaros

2020. június 7. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

ZöldVáros Szerelempark

koboreb

hasznaltkicsi

ilonatavasz2020  

 

2019 decembere megkoronázta az egyesület egész évét. Rövid idő alatt lényeges sikereket értünk el és talán az a legnagyobb eredmény, hogy 2018 decemberében még nem is hittük, hogy új arcokkal, új energiákkal folytatni tudjuk munkát. A tavalyi esztendő vége talán már nem volt olyan színes, mint az eddigi hónapok, de minőségben határozottan felülmúltuk eddigi önmagunkat. Büszkék vagyunk magunkra! 2020 a mi évünk lesz, rengeteg ötletünk van, tartsatok velünk!

  • December 6-án a korábbi klubesteken összegyűjtött édességeket csomagoltuk be alkalomhoz illően Mikulás-zacskóba, majd ezeket az esti órákban olyan családokhoz juttattuk el, ahol tudomásunk szerint elkélt némi segítség a Télapónak. Azonban abba a szerencsés helyzetbe kerültünk, hogy sokkal több csokoládé és miegymás gyűlt össze, mint amennyivel számoltunk, így a megmaradt csomagokat a Gróf Tisza István Kórház Gyermekosztályára és a Bihari Szociális Szolgáltató Központra vittük el. Mi úgy tudjuk, hogy nagy örömmel fogadták a lurkók mindenhol a kis csomagokat, ami hatalmas motivációt adott az akcióban résztvevő tagoknak.

deckep1deckep2

  • December 7-én egy titkos eseményre került sor. Úgy gondoltuk ideje meghálálni azoknak személyeknek az egész éves munkát, akik önzetlenül, idejüket és energiájukat feláldozva segítették az egyesület működését. Nyolc önkéntes kapott oklevelet, de természetesen sokkal több embernek tartozunk hálával, amit valamilyen módon mindig ki is fejezünk. Szeretnénk, ha ez nem egy egyedülálló eset lenne, hanem folyamatosan tudnánk díjazni az elszánt, tenni akaró tagjainkat.
  • December 21-én végre eljött a karácsonyi koncert ideje. A koncert ugyan egy este alatt lezajlott, ám az előkészületek már december elején elkezdődtek. Ez egy igazi csapatmunka volt, elképzelhetően ezért sikerült ennyire fantasztikusan. Köszönet jár azoknak, akik segítettek a plakátolásban, a koncert előtti- és utáni takarításban, a promótereknek, a fellépő zenekaroknak, Dávid Máté fotósnak és azoknak, akik eljöttek és megtöltötték a pinceklubot újra élettel. Fontos megemlíteni, hogy ezen a rendezvényünkön is volt lehetőség jótékonykodni, hiszen a Morotva utcai lakástűz áldozatainak segítettünk tombolabevétellel és támogatójegyekkel, melyekből összesen 21.000 Ft gyűlt össze! Ezt az összeget személyesen adtuk oda Milán családjának, reméljük tudtunk valamennyit hozzátenni a céljuk eléréséhez.

deckep3deckep4deckep5

Köszönjük a végigolvasást, köszönjük a megjelenést!
Boldog 2020-at mindenkinek!

#együttelőre

PKE

Szóljon hozzá!