artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 19. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Frankfurti leves

Pulled pork karika burgonyával, friss salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

2019 decembere megkoronázta az egyesület egész évét. Rövid idő alatt lényeges sikereket értünk el és talán az a legnagyobb eredmény, hogy 2018 decemberében még nem is hittük, hogy új arcokkal, új energiákkal folytatni tudjuk munkát. A tavalyi esztendő vége talán már nem volt olyan színes, mint az eddigi hónapok, de minőségben határozottan felülmúltuk eddigi önmagunkat. Büszkék vagyunk magunkra! 2020 a mi évünk lesz, rengeteg ötletünk van, tartsatok velünk!

  • December 6-án a korábbi klubesteken összegyűjtött édességeket csomagoltuk be alkalomhoz illően Mikulás-zacskóba, majd ezeket az esti órákban olyan családokhoz juttattuk el, ahol tudomásunk szerint elkélt némi segítség a Télapónak. Azonban abba a szerencsés helyzetbe kerültünk, hogy sokkal több csokoládé és miegymás gyűlt össze, mint amennyivel számoltunk, így a megmaradt csomagokat a Gróf Tisza István Kórház Gyermekosztályára és a Bihari Szociális Szolgáltató Központra vittük el. Mi úgy tudjuk, hogy nagy örömmel fogadták a lurkók mindenhol a kis csomagokat, ami hatalmas motivációt adott az akcióban résztvevő tagoknak.

deckep1deckep2

  • December 7-én egy titkos eseményre került sor. Úgy gondoltuk ideje meghálálni azoknak személyeknek az egész éves munkát, akik önzetlenül, idejüket és energiájukat feláldozva segítették az egyesület működését. Nyolc önkéntes kapott oklevelet, de természetesen sokkal több embernek tartozunk hálával, amit valamilyen módon mindig ki is fejezünk. Szeretnénk, ha ez nem egy egyedülálló eset lenne, hanem folyamatosan tudnánk díjazni az elszánt, tenni akaró tagjainkat.
  • December 21-én végre eljött a karácsonyi koncert ideje. A koncert ugyan egy este alatt lezajlott, ám az előkészületek már december elején elkezdődtek. Ez egy igazi csapatmunka volt, elképzelhetően ezért sikerült ennyire fantasztikusan. Köszönet jár azoknak, akik segítettek a plakátolásban, a koncert előtti- és utáni takarításban, a promótereknek, a fellépő zenekaroknak, Dávid Máté fotósnak és azoknak, akik eljöttek és megtöltötték a pinceklubot újra élettel. Fontos megemlíteni, hogy ezen a rendezvényünkön is volt lehetőség jótékonykodni, hiszen a Morotva utcai lakástűz áldozatainak segítettünk tombolabevétellel és támogatójegyekkel, melyekből összesen 21.000 Ft gyűlt össze! Ezt az összeget személyesen adtuk oda Milán családjának, reméljük tudtunk valamennyit hozzátenni a céljuk eléréséhez.

deckep3deckep4deckep5

Köszönjük a végigolvasást, köszönjük a megjelenést!
Boldog 2020-at mindenkinek!

#együttelőre

PKE

You have no rights to post comments