artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 26. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Tejfölös burgonyaleves csülökkel

Brassói aprópecsenye hasábburgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (HBKIK)  beszállítói roadshowt szervezett 2019. november 19-én Berettyóújfaluban, a Nadányi Zoltán Művelődési Központban, a fémmegmunkálás, műanyag feldolgozás, felületkezelés ipari ágazataiban, a Schaeffler, a Medicor és a Tungsram vállalatok részvételével. KÉPGALÉRIA!

A HBKIK Berettyóújfalu, Hajdúböszörmény, Püspökladány városokkal, a Békés, a Borsod-Abaúj-Zemplén, a Jász-Nagykun-Szolnok és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamarákkal együttműködésben regionális beszállítói rendezvény-sorozatot szervez, melynek harmadik állomása megyénkben Berettyóújfalu volt. A rendezvényen köszöntőt mondott Muraközi István, Berettyóújfalu város polgármestere, majd röviden bemutatta Berettyóújfalut, felvázolta a jelenlévőknek a város befektetői szempontból fontos adottságait. 

Beszállítói roadshow 02Beszállítói roadshow 11

A rendezvénysorozat egyedülálló lehetőséget biztosít a régió beszállítói tevékenységre alkalmas vagy alkalmassá válni kívánó kis- és középvállalkozásai számára a nagyvállalkozások értékláncába történő bekapcsolódásra, vagy az arra történő tudatos felkészülésre.

Az ipari ágazati fókusz az eseményen a fémmegmunkálás, műanyag feldolgozás, felületkezelés és a szolgáltatások voltak.

A rendezvénysorozat berettyóújfalui állomásán a Schaeffler, a Medicor és a Tungsram.nagyvállalkozások képviselői várták a beszállítói partnerek jelentkezését. A beszállításra kért egyes alkatrészek a nagyvállalatok standjain megtekinthetőek voltak, a rendezvényeken a vállalkozások - előzetes jelentkezést követően - bármelyik résztvevő nagyvállalkozással igényelhettek tárgyalási lehetőséget.

Beszállítói roadshow 06Beszállítói roadshow 17

 A rendezvényen az érdeklődő vállalkozások a beszállítóvá válás digitális támogatásáról, pályázati lehetőségekről is tájékoztatást kaptak.
További részleteket a hbkik.hu weboldalán érhetnek el az érdeklődők.

You have no rights to post comments