artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 29. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Szerencsére még mindig tart az Egyesület újra megszerzett lendülete, pedig októberre már rutinná váltak az olyan dolgok, mint például az iskola, ami szeptemberben még kicsit szokatlan volt. Ezek könnyen felemészthetik az ember energiáját, ám úgy tűnik a Parola ezt most még megúszta, hiszen már az is nagy eredmény, hogy olyanokat tudunk megszólítani és olyan emberekkel tudjuk folytatni a munkát, akik az oktatás és a munka mellett időt szánnak az egyesületi életre. Nélkülük e sorok sem születnének meg. Az év hátralévő része még egyértelműen a szárnypróbálgatások ideje lesz, de ez ki fog derülni a következő havi beszámolókból.

  • Október 12-én hosszú idő után végre sikerült összehozni a klubestet, ahol a társasjátékok kapták a főszerepet. A szervezés előtti pillanatokban azonban, úgy döntöttünk, hogy kössük össze a játékos énünket a jótékonykodóval, így kihelyeztünk egy adománygyűjtő üveget, amelybe számos felajánlás érkezett a biharkeresztesi Szilágyi Ivett részére.

kép1kép2

  • Október 18-án került ki legújabb #masemlettemokosabb-táblánk. Ezúttal próbáltunk tényleg hasznos információkkal szolgálni, ezért a koffeinről gyűjtöttünk össze érdekes tudnivalókat. Szerintünk sikerült! Ahhoz képest, hogy napi szinten ott van az életünkben, rendkívül keveset tudunk róla. Az is lehet, hogy egy kicsit okosabbak lettünk.

kép3

  • Október 23-án mi is az 1956-os forradalomra és az 1989-es köztársasággá válásra emlékeztünk. Természetesen a város ’56-os emlékműjénél mi is elhelyeztük koszorúnkat, így fejezve ki tiszteletünket a hősök előtt.
  • Október 27-én még utoljára kiélveztük a remek időjárást és összehoztunk egy pikniket a szeptemberi mintájára. A helyszín a megszokott Szúnyogsziget volt, az ifjú társaság ez alkalommal inkább a tollaslabdának hódolt. A résztvevők egy kis meglepetésben részesültek, hiszen ők lehettek az első egyesüli kitűző boldog tulajdonosai.

kép4

  • Október 31-én újra papírt, tollat és ragasztót ragadtunk, hogy kikerülhessen az újabb tábla az ablakra. Olyan témát kerestünk, ami nem feltétlenül ismert mindenki fejében, így kisebb kutakodás után a Halloween ünnepére esett a választás. Mi alapvetően nem hiszünk a „Magyarországon nincs Halloween” jellegű gondolatokban, de ebből a néhány soros jegyzetből is kiderül, hogy nem olyan távoli dolog ez tőlünk.

kép5

Köszönjük a végigolvasást, köszönjük a megjelenést!

#együttelőre

PKE

You have no rights to post comments