precizbanner

viktoriatours

egeszsegesvaros

tavaszbanner2020

akcio

gazdatél

aurabannermedium2

zoldvaros

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

ZöldVáros Szerelempark

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2020. február 26. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Vegyes zöldségkrémleves

Párizsi csirkemell fűszeres tejföllel, burgonyapürével

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Húsleves

Paradicsomos húsgombóc

"B" menü:

Paradicsomleves

Tarhonyás hús

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

buntetes

telivasar  

badogosablakállás

karosszeria

 

 - Berettyóújfalu szívében gyűjthetjük ezentúl a műanyag kupakokat - kezdte köszöntőjét Muraközi István polgármester ma délelőtt azon a sajtótájékoztatón, ahol megismerhettük az ötlet gazdáját, Juhászné Gyarmati Veronikát, és a kivitelezőt, Vincze Istvánt, a Ferromark Kft. szakmai vezetőjét is. KÉPGALÉRIA

Elkészült Berettyóújfalu szíve 06Mint azt megtudtuk, augusztus közepén kereste meg az ötletgazda Berettyóújfalu polgármesterét azzal a szándékkal, hogy segítséget kérjen ennek a néhány településen már működő, hasznos  "építménynek"  a megvalósításában. A BKK vezetője Kállai Irén kapta a feladatot, hogy keressen egy kivetelezőt, így jutottak el Vincze Istvánhoz, a Ferromark Kft. szakmai vezetőjéhez. A szakember nagyon örült a megbízásnak, hiszen a cég profiljába tartozik az egyedi fémmunkák kivitelezése is, így egy fénykép alapján, magas minőségben, rekordsebességgel - alig egy hét alatt - készítette el a városnak a különleges kupakgyűjtőt, és hogy ő is részese lehessen a jótékonyságnak, mindezt Elkészült Berettyóújfalu szíve 02díjmentesen tette. 

- Ez a kezdeményezés több szempontból is nagyon fontos - mondta a polgármester -, egyrészt a környezetvédelemre hívja fel a figyelmet, másrészt a kupakok gyűjtésével segíthetünk bajbajutott emberek sorsán. A napokban olvashattunk a sajtóban egy fiatal biharkeresztesi lányról, aki súlyos betegséggel küzd, így Berettyóújfalu szívének első kedvezményezettje Szilágyi Ivett lesz.

A város szive jelenleg a Szent István téren található Rendezvényházban került elhelyezésre, ahol hétköznaponként 8-16 óráig, csütörtökön 10-18 óráig várja a kupakokat.

Elkészült Berettyóújfalu szíve 05

Szóljon hozzá!