artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 26. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Tejfölös burgonyaleves csülökkel

Brassói aprópecsenye hasábburgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Dr. Zákány Zsolt polgármester-jelölt 2019. augusztus 15-én, a Makk Kálmán Mozi előtt sajtótájékoztató keretén belül mutatta be a Mindenki Magyarországa Mozgalom berettyóújfalui önkormányzati képviselőjelöltjeit.

Dr. Zákány Zsolt elmondta, közös céljuk, hogy Berettyóújfaluban létrejöjjön egy olyan képviselő-testület, amely a városban élők érdekeit szolgálja, döntéseiket is kizárólag ezen szempontok szerint kívánják meghozni.

A Mindenki Magyarországa Mozgalom berettyóújfalui képviselőjelöltjei:

1. sz. választókörzet:

Szepesi Katalin

Berettyóújfaluban született és jelenleg is itt él a lakótelepen a családjával. 3-as ikreket nevelnek nagy szeretetben és boldogságban, ennek a csodának minden nehézségével és szépségével együtt. Szívesen vállalja fel a lakótelepeken élők képviseletét, ezen felül pedig felvállalja a város egész területén azon családok patronálását, akik az átlagostól eltérő nevelési igényű gyermeket nevelnek. Szerinte csak az tudja hitelesen képviselni ezen embereket, aki maga is érintett.

Ellenzéki jelöltek 04

2. sz. választókörzet:

Keresztesy Gergő

28 éves fiatalember. Egy gyermek büszke apukája. 7 évet dolgozott a civil életben, majd a Hajdú-Bihar megyei 4.sz választókerület jobbikos elnökeként vett részt az országgyűlési választásokon. Jelenleg is a Jobbik Ifjúsági tagozatának az elnöke. Fontosnak tartja, hogy a jövő nemzedék problémáival is foglalkozzunk, segítő kezet nyújtva a rászorulóknak. Országos ismereteit szeretné kamatoztatni a berettyóújfalui fiatalok érdekében, komoly, akár országos lobbitevékenységet folytat Berettyóújfaluért és a 2. sz választókörzetért.

Ellenzéki jelöltek 05

3. sz. választókörzet:

Jakus Henrietta

Egy kisfiú boldog Édesanyja. 17 éve lakik a választókörzetben, a Völgyközben. A TAMA Hungary Kft-nél dolgozik. Szakszervezeti képviselőként  szerzett tapasztalatot az érdekképviselet területén. Helyben lakóként érzékeny a Völgyközben lakó emberek problémái iránt. A korábbi képviselő által elhanyagolt körzet aktív képviseletét vállalja a testületben.

Ellenzéki jelöltek 06

4. sz. választókörzet:

Szabó Antal

Aki ebben a körzetben született és jelenleg is itt él. Azon fog dolgozni, hogy megválasztása esetén az utcák ne úgy nézzenek ki, mint amikor Ő született.

 Ellenzéki jelöltek 07

5. sz. választókörzet:

Dr. Zákány Zsolt

32 éve lakik a körzetben. Először a kórházi lakótelepen, majd kertes házban. A körzet heterogén összetétele miatt a problémamegoldások sem lehetnek sablonosak. A kórházi lakótelepen élők lakókörnyezetének, az épületek állapotának javítása az önkormányzat feladata. Erről nem szabad elfelejtkezni. A körzet további részei dinamikusan fejlődtek az utóbbi időben. Ezeket a folyamatokat nem szabad megállítani, hanem folytatni kell. Különös gondot fordítva a csapadékvíz elvezetésre és a felszíni és felszín alatti gyűjtő csatornák állapotára. A megvalósult beruházások állapotának megóvása fontos, hogy sokáig tudjuk használni azokat.

Ellenzéki jelöltek 08

6. sz. választókörzet:

Lencsésné Gál Mária

Berettyóújfaluban született, itt él családjával. Tanító, pedagógia szakos bölcsész, tanár. Köztisztviselőként, tanárként a közösségünket szolgálja 30 éve. 2018-ban országgyűlési képviselőjelölt volt. Most a jelöltséget azért vállalta el, mert továbbra is úgy gondolja, hogy változásra van szükség. Mottója: „Tiszteld a múltat, hogy érthesd a jelent, és munkálkodhass a jövőn.” (Széchenyi István)

Ellenzéki jelöltek 09

7. sz. Választókörzet:

Szántai László

53 éves vállalkozó, műszaki ellenőr. 29 éve él Berettyóújfaluban, a Vadaskertben.

22 évig dolgozott a polgármesteri hivatalban. 2014 óta tagja a képviselő testületnek, miután független jelöltként nyerte meg a választásokat. A legaktívabb képviselő. Több fejlesztés köthető a tevékenységéhez. Elkötelezett berettyóújfaluiként képviseli a körzetében lakókat, beleértve a körzethez tartozó mindkét városrészt, a Vadaskertet és a Morotvát is.

Ellenzéki jelöltek 10

8. sz. választókerület

Gál László Csaba

Berettyóújfaluban született, a szentmártoni városrészben. 40 éve vállalkozó. 5 éve tagja a helyi képviselő testületnek és a Hajdú-Bihar megyei közgyűlésnek. Mindig a berettyóújfaluiak érdekét képviselte döntései során. Fontosnak tartja a 8. sz választókerületben, hogy az ott lakó emberekkel együtt alakítsa ki programját, ezzel biztosítva azt, hogy ne érezzék a szentmártoni polgárok másodrendűeknek magukat. Megválasztása esetén még 2019-ben ATM automatát telepítenek Szentmártonba.

Ellenzéki jelöltek 11

Ellenzéki jelöltek 02Ellenzéki jelöltek 12

 

You have no rights to post comments