artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 28. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Májgombócleves

Csáki tarja párolt rizzsel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott káposzta

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A berettyóújfalui rendőrök ásványvizet osztottak a járművezetőknek.

A Berettyóújfalu Rendőrkapitányság munkatársai 2019. augusztus 12-én frissítő közlekedésrendészeti akciót tartottak a 42-es és 47-es számú főútvonalakon.

Az egyenruhások nemcsak a közlekedési szabályok betartását ellenőrizték, hanem a hőségriadóra tekintettel ásványvizet is osztottak a járművezetők részére. A rendőrök felhívták a figyelmet arra, hogy milyen veszélyei vannak, ha a hőségben járművet vezetünk, és az alábbi tanácsokkal látták el a sofőröket.

Aki nehezen viseli a meleget, ebben az időszakban – ha teheti – lehetőleg ne induljon útnak! Ha erre nincs lehetőség, akkor kerülje a hosszabb autózást, és előre tervezze meg az útvonalat!

Mindig kipihenten üljenek a kormány mögé, és soha ne vezessenek fáradtan, vagy szeszes ital fogyasztását követően!

Fogyasszanak az átlagosnál nagyobb mennyiségű folyadékot, és mindig legyen ásványvíz, vagy üdítőital önöknél, akkor is, ha gyalogosan közlekednek!

Legyenek türelmesek, vezessenek kissé lassabban, óvatosabban, számítva az ilyenkor természetes koncentráció- és reflexcsökkenésre. Haladásuk során tartsanak nagyobb követési távolságot, és legyenek türelmesebbek, ha az utak zsúfolttá válnak!

Ha megállnak a gépkocsival, lehetőleg ne napos helyen tegyék azt! Ha az álló gépjárműben gyermek, vagy házi kedvenc marad, véletlenül se hagyják őket bezárva, felhúzott ablak mellett, mert a felforrósodott utastérben ennek akár életveszélyes következményei is lehetnek.

 … hogy mindenki hazaérjen!

You have no rights to post comments