precizbanner

bokortuzep

ilonaosz2019  

ablakállás

 

Tisztelt Berettyóújfalui Polgártársam! Épül-szépül a város. Bizonyára Ön is tapasztalja, hogy Berettyóújfalu az elmúlt évek során soha nem látott módon gyarapszik, fejlődik. Folyamatosak az építkezések, sorra újulnak meg intézményeink, hivatalaink, közterületeink.


E jelentős fejlesztések mellett egyre többet tudunk nyújtani az itt élőknek. Jelentősen több pénzt és lehetőséget tudunk fordítani fiataljaink itthon maradására, oktatásuk, pályakezdésük támogatására. A családbarát intézkedéseinknek köszönhetően ma már könnyebb az új otthon felépítése és a gyermekvállalás, megbecsülésünk jeleként pedig igyekszünk könnyebbé tenni az idősebb generációhoz tartozók mindennapjait is.
Szeretnénk Önöket segíteni abban, hogy könnyebben boldoguljanak, hogy mind többen találjanak biztos megélhetést, munkát, otthont és biztos életkörülményeket Berettyóújfaluban.

Kérjük Önöket, hogy az alábbi konzultációs kérdőív kitöltésével segítsék munkánkat, hogy az elkövetkező időszakban is az Önök igényeinek figyelembe vételével, együtt alakítsuk városunk jövőjét.

„Berettyóújfalu – Mindannyiunk városa!”

Muraközi István
polgármester

A kérdőív IDE kattintva érhető el.

Szóljon hozzá!