precizbanner

epervasa15

tavasz18.01

egeszsegesvaros

tavaszbanner2020

eszakiipar

gazdatavasz

iparterulet

aurabannermedium2

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

zoldvaros

2020. június 6. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Csontleves

Csülökpörkölt sós burgonyával

"B" menü:

Paradicsomleves

Brassói aprópecsenye sült burgonyával

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

ZöldVáros Szerelempark

koboreb

hasznaltkicsi

ilonatavasz2020  

 

Sajtótájékoztatón mutatkozott be az ellenzék őszi polgármester-jelöltje Berettyóújfaluban június 20-án. Dr. Zákány Zsolt magát függetlennek mondó jelölt a Jobbik, az MSZP, az LMP valamint Momentum támogatásával indul a helyhatósági választáson.

 

Emlékezhetünk, ezek azok a többszörösen leszerepelt pártok, amelyekről Berettyóújfalu lakossága legutóbb május 26-án, az európai parlamenti választások alkalmával formált markáns, mindenki számára világos véleményt: akkor a négy párt együtt csupán a voksok 22.47 százalékát szerezte meg városunkban. Mint ismert, a FIDESZ-KDNP listája ugyanezen a szavazáson 54.80 százalékot kapott!

Dr. Zákány Zsolt a programját firtató újságírói kérdésre elmondta, azt csak később ismertetik. Megtudtuk, „a program még készül”. Ezen már meg sem lepődünk.

 „A politikai világa teljesen más világ, ahol olyan tudásra van szükség, aminek nem vagyok a birtokában. Nem értek hozzá, elvesznék abban a közegben. Van egy orvosi és egy egészségügyi menedzsment szakértői diplomám, papír szerint ehhez értek. Véleményem persze van, hiszen a közügyek iránt nyitott vagyok, de politikai karriert nem tervezek.”

Az idézet igencsak autentikus forrásból, magától Dr. Zákány Zsolttól származik, ő fogalmazott így egy 2017-ben (https://civishir.hu/helyben-jaro/2017/11/zakany-zsolt-az-emberek-felnek-tartanak-a-retorziotol) megjelent interjújában. Úgy véljük, a fentebb olvasható önértékelés egyértelmű, egyszersmind jól példázza a független (…) jelölt hitelességét, szavahihetőségét, alkalmasságát, saját képességeibe vetett bizodalmát.

Berettyóújfalunak Muraközi István (FIDESZ-KDNP) személyében 2010 óta olyan polgármestere van, aki Dr. Zákány Zsolttal ellentétben nem „veszik el ebben a közegben”, az elmúlt kilenc évben városvezetőként számtalanszor bizonyította rátermettségét.  Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint egy tegnapi bejelentés, mely szerint Berettyóújfalu az önkormányzat Szolgáltató Kultúrájának fejlesztése terén végzett kiemelkedő munkájáért elismerést vehetett át a Belügyminisztériumban.

A sajtótájékoztatón elhangzott dezinformációkkal, homályos víziókkal ellentétben Berettyóújfalu eredményei valósak, mindenki számára kézzelfoghatóak - eddig is élhető város, a családok városa volt, s amennyiben Muraközi István ismét bizalmat kap a választópolgároktól, úgy az is marad!

Berettyóújfalu, 2019. június 20.

A Fidesz Berettyóújfalui Alapszervezete

Szóljon hozzá!