precizbanner

gafem02

2019tavaszbanner

millenniumkicsi2

gazdatavasz

aurabannermedium2

trendybanner19

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

zoldvaros

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2019. augusztus 25. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"B" menü a helyszínen:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

Vasárnap a főzés szünetel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

ilonatavasz2019  

ablakállásmuszakiboltallas

 

Ebes állomás teljes vágányhálózatának átépítését és ideiglenes forgalomba helyezését követően folytatódnak az állomást érintő útépítési munkálatok, emiatt forgalmi rend változásokra kell számítani a következő hetekben.

 

Az útépítési munkálatok miatt egy hónapon keresztül lezárják az ebesi vasúti útátjárót. Ezen időszakban a gyalogos és kerékpáros forgalom átjárhatósága folyamatosan biztosított a már elkészült peronaluljárón keresztül az Arany János utca folytatásában. Közúti forgalom lebonyolítására az átjáró nem lesz alkalmas. Ebes vasútvonaltól délre eső részét és innen Debrecent a hajdúszováti 4805. sz. főútról lehet megközelíteni közúti járművel.

A kivitelező az útátjárók lezárásával kapcsolatban az erre vonatkozó Magyar Közút Nzrt. által jóváhagyott tervek alapján forgalomtechnikai táblázásokkal szabályozza, és segíti a könnyebb tájékozódást és a forgalom folyamatos haladását az utakon. A zárással párhuzamosan a tereléssel érintett utakon a forgalom zavartalan lesz.

Az ebesi vasúti átjáró lezárásának várható időpontja: 2019.06.17 – 2019.07.16.

Jelenleg Kaba és Hajdúszoboszló vasútállomások átépítése zajlik, melyek ideiglenes forgalomba helyezése 2019. év végére várható. A munkálatokat vágányzárak mellett végzik, de a vonatközlekedés a nappali órákban folyamatos, buszos pótlásra csak elvétve éjszaka lehet számítani.

Kérjük, hogy utazás előtt a vágányzárakról és a pontos menetrendet illetően tájékozódjanak az ELVIRA menetrendi keresőben, a MÁV-csoport honlapján a vágányzári hírekben, a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálatánál vagy az állomási hirdetményekből.

Ebes – Debrecen vasúti vonalszakasz korszerűsítési munkálatai során a nyíltvonali vonalszakasz átépítése, valamint ennek ideiglenes forgalomba helyezése megtörtént, jelenleg a Szováti úti felüljáró és kapcsolódó útépítési munkái zajlanak.

A fejlesztés az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásából a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában uniós és hazai forrásból valósul meg.

Szóljon hozzá!