precizbanner

akcio

19karivirag

gazdatél

ZöldVáros Szerelempark

aurabannermedium2

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

zoldvaros

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2020. január 25. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Csontleves

Burgonyafőzelék fasírttal

"B" menü:

Paradicsomleves

Csirkemell csíkok rizzsel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

telivasar  

ablakállás

 

Aki figyelmesen jár-kel a városban biztosan észrevette, hogy a Lidl környékén sokkal világosabb van esténként, mint a város egyéb pontjain. Ennek az az oka, hogy elkezdődött a közvilágítás korszerűsítése, a nyár végéig az egész városban LED berendezésekre cserélik a hagyományos izzókat a MEZEI VILL Kft. szakemberei. 

Ahogy arról korábbi írásunkban beszámoltunk, Berettyóújfaluban utoljára 2000-es évek elején került felújításra a közvilágítás, aminek élettartama kb. 15 év, tehát már túlhaladta a korát és szükségessé vált a modernizálása. Az önkormányzat tavaly július végén megtartott képviselő-testületi ülésen úgy határozott, hogy meghívásos közbeszerzési eljárást ír ki a város közvilágításának LED-es felújítására, melynek nyertese a MEZEI VILL International Kft. lett.

Mint megtudtuk, a MEZEI-VILL Kft. közel 10 éve kezdett el fejleszteni saját LED-es lámpatesteket és mára már a városunkban található gyárukból kerül ki a MEZEI-VILL LIGHTING márkanéven forgalmazott LED technológiával működő lámpatestcsalád, amelyet Magyarországon kívül külföldön is (pl. Románia, Németország, Horvátország, Ukrajna) sok helyen sikeresen alkalmaznak.

Mezei József igazgató akkor elmondta, céljuk a lehető legkisebb energia felvétel mellett a leghatékonyabb lámpatestek megalkotása magas minőségi és műszaki színvonalon, valamint a vevők igényeinek teljes körű ki­elégítése és maximális elégedettségének elérése.

MEZEI-VILL LIGHTING köz és közterület világítási, park, kiemelő és csarnokvilágítási lámpatestei a legkorszerűbb technológiát alkalmazva az elektro­mos energia leghatékonyabb felhasználásával látja el világítási feladatait maximális fényerővel és minimális karbantartásigénnyel. A meghibásodási arány elenyésző, mindössze 0,5%. Az eddigi 80 településen gyakorlatilag évek óta hibamentesen üzemel a LED Strike és Barracuda lámpatestekkel kiépített közvilágítás.

Így 50-60 %-os energia megtakarítást lehet elérni, magasabb fényerő, káprázásmentes, foltmentes világítás, kevesebb karbantartás mellett. Erre 10 évnél hosszabb garanciát vállal a MEZEI-VILL Kft.

A tervek szerint széles spektrumú, Strike Barracuda lámpatestcsaláddal építik ki Berettyóújfalu új közvilágítását. A jelenlegi 36W Kompakt helyett LED 16W , a 70 W Na helyett LED 50W, a 100W Na helyett LED 60W, a 150W Na helyett LED 94 W-os LED lámpatestek kerülnek beszerelésre, valamint a 47-es főút belterületi szakaszán is növelik a megvilágítási szintet.

A projekt nem csupán lámpatestcserét jelent, hanem szükség esetén lámpakar cserét is, illetve azokon a városrészeken, ahol eddig nem volt, vagy nem kielégítő a közvilágítás, ezt követően ott is ővítésre kerül majd.

ledvilagitas

 

Szóljon hozzá!