precizbanner

19osz

virag

millenniumkicsi2

gazdatavasz

aurabannermedium2

ZöldVáros Szerelempark

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

zoldvaros

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2019. november 13. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Tárkonyos szárnyas raguleves

Karajszelet csirkemájas raguval, tört burgonyával, savanyúság

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Karalábéleves

Sült csirke zöldséges rizzsel

"B" menü:

Zöldbableves

Sertéspörkölt tésztával

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

bokortuzep

ilonaosz2019  

ablakállás

 

A debreceni székhelyű, Berettyóújfaluból származó tagokból álló ATOM zenekart Pásztor Tamás dalszerző énekes és Méhes Károly dobos alapította 2018-ban. Idén csatlakozott hozzájuk Szőke Ricsi basszusgitáron, így trióban vonultak stúdióba első anyagukkal. Bemutatkozó nagylemezük, az Audiodopping 100 darab kézzel számozott példányban, 2019 áprilisában készült el, szerzői kiadásban, tíz dallamos punk rock dallal, fél óra játékidővel.

Könnyed hangvételű, tempós dalok sorakoznak az első albumon, energikus hangszerelésben. A címadó dal, a nyitó Audiodopping egyből megalapozza a hangulatot, és nem lassul a tempó a kiemelkedő dalokban sem - az Üres vagy, az Így vagy úgy is üdítő színfoltok a magyar nyelvű dallamos punk rock palettán. Első videoklipjük az Ez a szabadságra készült, amelyet a budapesti Grenma stúdióban Botlik Matyinál rögzítettek, ahol a felvételek is zajlottak. Nyerő választás az ATOM azoknak, akik tempós dallamos punk rockra vágynak.

atom lemez borito front RGB

A zenekar debreceni székhelyű, azonban eredetileg berettyóújfalui srácokból áll. Tamás és Karesz az egykori Pluto zenekarban kezdték zenész pályafutásukat a kétezres évek elején. Első zenekarukkal rengeteget koncerteztek a megyében és az ország több pontján is. Próbatermük Kareszék nyári konyhájában volt a Morotván, Berettyószentmártonban. Szintén berettyóújfalui Ricsi is, aki a Replace my Heart zenekart és a Parola klubéletet vitte sok éven keresztül. A fiúk nem szakadtak el Berettyóújfalutól, gyakran járnak haza szülővárosukba.

Az ATOM stílusában és energiájában nem sokban különbözik a srácok korábbi zenekaraitól. Viszont érettebb, igényesebb szövegek, egyszerűbb, letisztultabb dallamok és könnyedebb stílus jellemzi bemutatkozó nagylemezüket, az Audiodoppingot. A 2018-as év a zenekar összerakásával, a próbaterem kialakításával és dalszerzéssel telt, míg a 2019 év eleje már a stúdió előkészületekkel és a felvételekkel zajlott. A fiúk nagyon lelkesek, terveik szerint több klipet is készítenek idén az Audiodopping dalaira, illetve el is kezdenek dolgozni a következő anyagukon.

IMG 7582

Spotify, iTunes, Deezer és a zenei boltokban:

bit.ly/atomzene

YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=GU9UU0g3zJc

Kontakt:

www.facebook.com/atomzkr

www.instagram.com/atomzenekar

Szóljon hozzá!