artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

viktoriatours

20ulius

egeszsegesvaros

tavaszbanner2020

eszakiipar

gazdatavasz

iparterulet

helyijárat

aurabannermedium2

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

zoldvaros

2020. július 9. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Húsleves

Sült csirkecomb fűszeres bulgurral

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Meggymártás pirított grízzel, főtt hússal

A heti desszert: Tiramisu 500 Ft/adag

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Zöldborsóleves

Hortobágyi aprópecsenye tésztával

"B" menü:

Paradicsomleves

Rizses hús

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

ZöldVáros Szerelempark

koboreb

allampapir

kontrollbanner

ilonatavasz2020   

A debreceni székhelyű, Berettyóújfaluból származó tagokból álló ATOM zenekart Pásztor Tamás dalszerző énekes és Méhes Károly dobos alapította 2018-ban. Idén csatlakozott hozzájuk Szőke Ricsi basszusgitáron, így trióban vonultak stúdióba első anyagukkal. Bemutatkozó nagylemezük, az Audiodopping 100 darab kézzel számozott példányban, 2019 áprilisában készült el, szerzői kiadásban, tíz dallamos punk rock dallal, fél óra játékidővel.

Könnyed hangvételű, tempós dalok sorakoznak az első albumon, energikus hangszerelésben. A címadó dal, a nyitó Audiodopping egyből megalapozza a hangulatot, és nem lassul a tempó a kiemelkedő dalokban sem - az Üres vagy, az Így vagy úgy is üdítő színfoltok a magyar nyelvű dallamos punk rock palettán. Első videoklipjük az Ez a szabadságra készült, amelyet a budapesti Grenma stúdióban Botlik Matyinál rögzítettek, ahol a felvételek is zajlottak. Nyerő választás az ATOM azoknak, akik tempós dallamos punk rockra vágynak.

atom lemez borito front RGB

A zenekar debreceni székhelyű, azonban eredetileg berettyóújfalui srácokból áll. Tamás és Karesz az egykori Pluto zenekarban kezdték zenész pályafutásukat a kétezres évek elején. Első zenekarukkal rengeteget koncerteztek a megyében és az ország több pontján is. Próbatermük Kareszék nyári konyhájában volt a Morotván, Berettyószentmártonban. Szintén berettyóújfalui Ricsi is, aki a Replace my Heart zenekart és a Parola klubéletet vitte sok éven keresztül. A fiúk nem szakadtak el Berettyóújfalutól, gyakran járnak haza szülővárosukba.

Az ATOM stílusában és energiájában nem sokban különbözik a srácok korábbi zenekaraitól. Viszont érettebb, igényesebb szövegek, egyszerűbb, letisztultabb dallamok és könnyedebb stílus jellemzi bemutatkozó nagylemezüket, az Audiodoppingot. A 2018-as év a zenekar összerakásával, a próbaterem kialakításával és dalszerzéssel telt, míg a 2019 év eleje már a stúdió előkészületekkel és a felvételekkel zajlott. A fiúk nagyon lelkesek, terveik szerint több klipet is készítenek idén az Audiodopping dalaira, illetve el is kezdenek dolgozni a következő anyagukon.

IMG 7582

Spotify, iTunes, Deezer és a zenei boltokban:

bit.ly/atomzene

YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=GU9UU0g3zJc

Kontakt:

www.facebook.com/atomzkr

www.instagram.com/atomzenekar

Szóljon hozzá!