precizbanner

ilonatavasz2019  

ablakállásmuszakiboltallas

 

Tisztújító csoportülést tartott június 5-én a FIDESZ berettyóújfalui csoportja. Az ülésen először Dr.Vitányi István választókerületi elnök értékelte az Európa Parlamenti választást.

Kijelentette, hogy sikeresen szerepelt a párt Berettyóújfaluban. A közel 40% részvétel igen magasnak mondható, tehát jól sikerült a mozgósítás, a  FIDESZ listára leadott 54,8%-os eredmény pedig önmagáért beszél. Ez az eredmény választókerületi szinten 63,8 %-os, ezzel a legjobb eredményt produkálta a párt Hajdú-Bihar megyében. Az országgyűlési képviselő megköszönte mindenki munkáját, aki a kampány során sokat tett a kimagasló eredményért.

Az ülésen a FIDESZ egyhangú döntéssel Muraközi Istvánt - a város jelenlegi  vezetőjét -jelöli az őszi helyhatósági választáson polgármester-jelöltnek. A FIDESZ helyi csoportja szerint Muraközi István polgármestersége alatt nagyon sokat fejlődött a város. A legutóbbi ciklus pedig a rendszerváltás utáni időszak legsikeresebbje. A jelenlegi polgármester személye garancia arra, hogy a fejlődés folytatódjon Berettyóújfaluban. Muraközi István megköszönte a támogatást és nagyon komoly munkát igért az elkövetkező időszakban is.

A csoport döntése akkor emelkedik jogerőre, amennyiben azt a párt országos testülete, a Választást Előkészítő Bizottság is jóváhagyja.

A FIDESZ berettyóújfalui csoportja a tisztújításon – titkos szavazással – egyhangúlag Muraközi Istvánt választotta meg 2 évre a csoport elnökének, és szintén egyhangúlag választotta meg alelnöknek Fekete Istvánt, Kovács Zoltánt, Nagy László és Bónácz Jánost.

FIDESZ Berettyóújfalui csoport

Szóljon hozzá!