artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 27. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A mai naptól elérhető, és ingyenesen bárki számára letölthető a Berettyóújfalu mobil applikáció, melynek segítségével még gyorsabbá és könnyebbé válik a kommunikáció a lakosság és az önkormányzat között. Erről tartott ma sajtótájékoztatót Bónácz János, alpolgármester, Vojtkó Ferenc a Smapp Kft. fejlesztője, illetve Zsargó Péter, BKK informatikusa. 

Mint azt a sajtótájékoztatón megtudtuk, az alkalmazás előnye, hogy tértől és időtől függetlenül azonnali kapcsolat létesíthető a felhasználó és az önkormányzat különféle szolgáltatásai között, legyen szó hivatali ügyintézésről, hibabejelentésről, hírekről, közérdekű információkról, aktuális programokról. Az applikáció letöltése után értesítést kérhetnek a felhasználók saját mobiltelefonjukra, így biztosan nem fognak lemaradni a számukra érdekes hírekről, eseményekről. A lakossági igények felmérése,  közvéleménykutatás is könnyen kivitelezhető lesz ezután az alkalmazás segítségével.

A berettyoujfalu.hu weboldal fejlesztése folyamatban van, melynek befejezése után szorosan összekapcsolódik a két online felület, így lehetőség nyílik majd időpontfoglalásra akár orvosi, akár hivatali ügyek intézése céljából, illetve a szükséges formanyomtatványok is letölthetőek lesznek az alkalmazás segítségével, jelentősen megrövidítve ezzel az ügyintézési időt.

bejelentesegaléria

Az alkalmazás nem csak a berettyóújfalui lakosokat célozza meg, igyekszik a városunk iránt érdeklődő potenciális turisták igényeit is kiszolgálni, így összegyűjti a szálláshelyeket, a vendéglátó egységeket, a látnivalókat, a szabadidős lehetőségeket, és természetesen pontos információkkal szolgál arról, hogyan érhető érhető el Berettyóújfalu. 

Próbálja ki, töltse le az alkalmazást androidos készülékére a Google Play webáruházból, iOs rendszerre pedig az App Store-ból, a "Berettyóújfalu" kulcsszót használva a keresőben.

Az alkalmazást röviden az alábbi videó mutatja be. 

You have no rights to post comments