precizbanner

epervasa15

2019tavaszbanner

millenniumkicsi2

gazdatavasz

aurabannermedium2

tavasz18.01

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2019. május 27. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Tejszínes gombaleves

Borban pácolt mustáros karaj sült burgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Zöldborsóleves

Csibefalatok sajtmártással, tört burgonyával

"B" menü:

Paradicsomleves

Tarhonyás hús

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

bagiraallas2

ilonatavasz2019  

ablakállásmuszakiboltallas

 

Összefogott az ittas vezetés visszaszorításáért az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság, a Heineken Hungária és az Intim Torna Illegál zenekar.

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság (ORFK-OBB) és a Heineken néhány hónapja kérte fel az Intim Torna Illegált a kezdeményezés támogatására. A zenekar örömmel csatlakozott a közös munkához. A most debütáló számban közreműködik a Készenléti Rendőrség rezesbandája is, amely fellép majd a zenekar június 20-i koncertjén is a Budapest Parkban.

„Ha egy olyan népszerű zenekar áll a rendőrség mellé, mint amilyen az Intim Torna Illegál, az komoly eredményekkel kecsegtet. Ezért örömmel vezényeltük rezeseinket az ITI dalában való részvételre. Idén második éve, hogy együttműködünk a Heinekennel az ittas vezetés visszaszorításáért. A statisztikák visszaigazolják erőfeszítéseinket, de még sok teendőnk van” – mondta Óberling József rendőr ezredes, az ORFK-OBB ügyvezető elnöke.

„Nemcsak az alkoholra kell nemet mondania az embereknek, de nem szabad beülniük ittas személy autójába, nem szabad átengedni a volánt olyan embernek, aki alkoholt fogyasztott, sőt! Vendéglátóként se kínáljunk alkohollal olyan embert, akiről tudjuk, hogy autóval érkezett. Két évvel ezelőtt indított „Ha vezetsz, soha ne igyál!” globális kampányunk nagyon egyértelműen fogalmaz ezzel kapcsolatban, tökéletesen összhangban a hazai zéró tolerancia elvével. Ezt üzeni ez az egyedi produkció, ami a támogatásunkkal valósulhatott meg” – mondta Pálfalvi Márta, a Heineken Hungária emberi erőforrás és vállalati kapcsolatok igazgatója.

Szóljon hozzá!