precizbanner

gafem02

2019tavaszbanner

millenniumkicsi2

gazdatavasz

aurabannermedium2

trendybanner19

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

zoldvaros

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2019. augusztus 21. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Vegyes gyümölcsleves

Milánói sertésborda

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Zöldborsóleves

Rizses hús

"B" menü:

Zöldbableves

Sertéspörkölt tésztával

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

ilonatavasz2019  

ablakállásmuszakiboltallas

 

Nagy érdeklődés kísérte a 2019. Május 10-én 18:00 órától kezdődő, a Fidesz-KDNP Berettyóújfalui szervezete által a Nadányi Zoltán Művelődési Központban megrendezett fórumot, melynek témája a két hét múlva esedékes Európai Parlamenti választások voltak. A rendezvény házigazdája dr. Vitányi István országgyűlési képviselő, meghívott vendége pedig Kiszelly Zoltán politológus, a Kodolányi János főiskola és a Századvég Politikai iskola tanára volt, aki a sajtótájékoztató után mintegy másfél órában a közelgő EP-választás tétjéről, Magyarországra gyakorolt következményeiről tartott előadást. KÉPGALÉRIA

A politikai elemző szerint a választás legfontosabb kérdése a migrációs probléma kezelése, illetve a problémára adott válasz és az ezt követő irányvonal kimenetele lesz. Magyarország és Európa számára is létfontossagú, hogy létrejöjjön egy erős és egységes bevándorlásellenes koalíció, melyet a kulcsfontosságú kérdésekben többé már nem lehet megkerülni.

kiszellyzoltan06kiszellyzoltan07

Hazánk részéről ehhez egy minél nagyobb létszámú Fidesz-KDNP frakció jelenthet hozzájárulást, mely a jövőben továbbra is következetesen, de mostmár szövetséges országokat maga mellett tudva képviselheti még inkább hangsúlyosabban Magyarország migrációval kapcsolatos álláspontját. Ezért is fontos, hogy minden választópolgár éljen alkotmányos jogával és szavazzon, hiszen egy nehéz történelmi kihívás időszakában nagyon nem mindegy, kormányunk mekkora lobbierővel fog rendelkezni Brüsszelben.

Az előadó a választás másik legfontosabb kérdésének a magyar kormány eddigi politikájának folytatását tartotta, ezen belül is kiemelve a bevándorlással szemben alternatívaként felmutatott családösztönző-modell, valamint a gazdasági növekedés programját. Az, hogy ma valamivel több bevétellel és nagyobb forrásokkal, szélesebb gazdasági mozgástérrel és igazságosabb közteherviseléssel rendelkezik az ország, az a kormányzat elmúlt kilenc évének Brüsszellel, IMF-el és multinacionális vállalatokkal való sorozatos konfliktusainak, érdekérvényesítő jellegű konfrontációjának az eredménye.

 kiszellyzoltan02kiszellyzoltan04

A jövőre nézve fajsúlyos kérdés lesz tehát a kormány által prioritásként kezelt eredmények megőrzése és továbbépítése, amihez nélkülözhetetlen egy nagylétszámú, akaratának már komolyabb nyomatékot adni képes, befolyásában megizmosodott Fidesz frakció jelenléte. Kiszelly Zoltán hangsúlyozta: a migráció rossz kezelésével a kontinens nyugati felét zsákutcába vezető bevándorláspárti erőket - hazai képviselőikkel együtt- május 26-án demokratikus módon lesz lehetőségünk leváltani, hazánk biztonságának és fejlődésének garantálása mellett pedig egyúttal Európának is új, élhetőbb jövőt szabhatunk, ezzel az eséllyel mindenképpen élni kell.

kiszellyzoltan01kiszellyzoltan03

Az előadás végeztével Kiszelly Zoltán a megjelentek kérdéseire válaszolt, kifejtve véleményét többek között a Franciaországi templom, és Németországi falurombolásokról, valamint a Magyarországi ellenzék szinvonaltalanságáról.

Bagdi László

Szóljon hozzá!