precizbanner

gafem02

2019tavaszbanner

millenniumkicsi2

gazdatavasz

aurabannermedium2

trendybanner19

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

zoldvaros

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2019. augusztus 21. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Vegyes gyümölcsleves

Milánói sertésborda

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Zöldborsóleves

Rizses hús

"B" menü:

Zöldbableves

Sertéspörkölt tésztával

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

ilonatavasz2019  

ablakállásmuszakiboltallas

 

Bizonyára sokaknak feltűnt, hogy Berettyóújfalu számos pontján frissen ültetett virágkompozíciók, nemrég kihelyezett virágládák színesítik a köztereket, illetve a főutat kísérő lámpaoszlopok is "kivirágoztak". Jogosan merül fel bennünk a kérdés, vajon ki fogja ezeket a növényeket gondozni? KÉPGALÉRIA

 - A Berettyóújfalu Város Önkormányzata által 2019 február végén elfogadott költségvetési rendelet szerint az önkormányzat létrehozott egy Városgazdálkodási Csoportot - tudtuk meg Muraközi István polgármestertől -, melynek eredményeképp 6 fő került állandó foglalkoztatásba, akik a város központi területein található zöldferületek, parkok gondozását végzik. Mivel az idén befejeződő "Berettyóújfalu, az egészséges zöldváros" projekt során több százmillió forintból újulnak meg a város zöld felületei, úgy gondoltuk szükséges egy professzionális csapat, akik karbantartják, felügyelik ezeket a területeket. A csoport vezetője Finta Ferenc, tagjai Mazács Ferenc és Kiss Gyula, illetve 6 fő határozott idejű szerződéssel foglalkoztatott munkavállaló, akik korábban közmunkásként bizonyították rátermettségüket. 

Virágos Berettyóújfalu 01Virágos Berettyóújfalu 02

A kezdeményezés kísérleti jellegű - hangsúlyozta a polgármester -, de bízunk abban, hogy mindenki megelégedésére folytatja majd tevékenységét a csoport, és Berettyóújfalu egyre tetszetősebb, gondozottabb, vonzóbb képet fog mutatni a városunkon áthaladó, az idelátogató, és az itt élő emberek számára egyaránt.

 - Ezúton is arra szeretném kérni a város lakóit, intézményeit és cégeit, hogy kapcsolódjanak be a virágosításba. Ültessenek az ingatlanjaik előtt lehetőség szerint minél több dísznövényt, virágot, szépítgessék, gondozzák a portájukat. Készüljünk a Város Napjára, óltöztessük ünneplőbe Berettyóújfalut!

Virágos Berettyóújfalu 05Virágos Berettyóújfalu 07

Virágos Berettyóújfalu 09

Szóljon hozzá!