precizbanner

epervasa15

2019tavaszbanner

millenniumkicsi2

gazdatavasz

aurabannermedium2

tavasz18.01

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2019. május 27. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Tejszínes gombaleves

Borban pácolt mustáros karaj sült burgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Zöldborsóleves

Csibefalatok sajtmártással, tört burgonyával

"B" menü:

Paradicsomleves

Tarhonyás hús

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

bagiraallas2

ilonatavasz2019  

ablakállásmuszakiboltallas

 

A jó idő beköszöntével egyre többen veszik elő kerékpárjukat akár a munkába vagy bevásárolni igyekvők, a sportolni szándékozók vagy csak a friss levegőn kikapcsolódni szándékozók egyaránt. Szerencsések vagyunk, hiszen Berettyóújfalu számos pontja elérhető már biztonságos kerékpárúton, de örömteli hír, hogy idén újabb szakaszok épülnek, illetve egyes részek megújulnak városunkban.

kerekparut 03Berettyóújfalu belterületén jelenleg közel 10 km hosszúságú kerékpárút található - tudtuk meg Muraközi István polgármestertől - ami idén a mintegy 340 millió forintból megvalósuló pályázatnak - és a berettyóújfalui kivitelezőnek - köszönhetően másfél kilométerrel növekszik. A kivitelezés során megújul a teljes berettyószentmártoni szakasz, illetve új kerékpárút épül a Berettyó-laposon Bakonszeg irányába a várost jelző tábláig. A Földesi utcai kerékpárút kibővül a Nefelejcs és a Béke utcák közötti szakasszal, valamint hamarosan új úton kerékpározhatunk a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolától a Csendes temetőig.

 - A munkálatok az esős idő ellenére jól haladnak, várhatóan őszig mindenhol birtokba vehetik a kerékpárosok az új szakaszokat. Örömmel látjuk, hogy az eddig megépült kerékpárutakat is sokan használják, és egyre többen tesznek azért városunkban, hogy elmondhassuk "Berettyóújfalu, az egészséges város"- zárta mondandóját a polgármester. 

kerekparut 04

Szóljon hozzá!