precizbanner

gafem02

2019tavaszbanner

millenniumkicsi2

gazdatavasz

aurabannermedium2

trendybanner19

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

zoldvaros

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2019. augusztus 21. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Vegyes gyümölcsleves

Milánói sertésborda

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Zöldborsóleves

Rizses hús

"B" menü:

Zöldbableves

Sertéspörkölt tésztával

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

ilonatavasz2019  

ablakállásmuszakiboltallas

 

Idén áprilisban 10 éve annak, hogy Berettyóújfaluban megalakult a Tama Hungary Kft. Ez alkalomból családias hangulatú ünnepség részesei lehettünk, ahol a cég vezetése a dolgozókkal együtt ünnepelt. KÉPGALÉRIA

Az ünnepségen részt vett a Tama csoport részéről Yair Arzi vezérigazgató, Ofer Yvzori termelési igazgató, Ofek Talmi termelési igazgató-helyettes, Antonio Silletti Kelet-Európai termelési vezető, Geva Hendler konzultáns, valamint Győrfi Sándor a Tama Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Elsőként Yair Arzi, a Tama csoport vezérigazgatója köszöntötte a megjelenteket. Ünnepi beszédében elmondta, senki nem tudta elképzelni még a kezdetekkor, milyen fejlődésen megy keresztül a cég ez alatt a 10 év alatt. Úgy gondolja, érdemes megkérdezni azokat a dolgozókat, akik a korábbi cégtől, a Partium '70 Műanyagipari Zrt-től jöttek, hiszen ők ismerték az akkori állapotokat és pontosan látják a különbséget. Ami egyértelmű, mára a Tama Hungary a Tama csoport legnagyobb gyárává vált. A vezérigazgató kihangsúlyozta, a cég vezetősége nagyon büszke arra, amit a magyarországi leányvállalata elért, és ennek tudatában tervezik a jövőbeni fejlesztéseket is. Az elmúlt 10 évben dinamikus fejlődésen ment keresztül a világméretű vállalat, de a Tama Hungary csapata bebizonyította, hogy minden kihívást le tud győzni.

10 éves a Tama Hungary 13

A vezérigazgatótól azt is megtudtuk, amikor a berettyóújfalui gyárba érkezik mindig otthon érzi magát. Úgy érzi itt a Tama cég lelke találkozik a helyi kultúrával, a szakértelemmel, és a kemény munkával együtt ez egy csodálatos mixet alkot. A cégvezető azt is elmondta, hogy nemrég megbeszélést folytatott Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterrel Izraelben, aki szintén büszke volt arra, amit ez a gyár elért itt Berettyóújfaluban - az ország egyik leghátrányosabb régiójában - és támogatásáról biztosította minden további fejlesztéssel, beruházással kapcsolatban. Yair Arzi végezetül mindenkinek sok sikert, jó egészséget kívánt az elkövetkezendő 10 évre.

Győrfi Sándor, a Tama Hungary Kft. ügyvezető igazgatója visszaemlékezett 2009. április 5-ére, amikor is aláírták a megállapodást a Partium '70 Műanyagipari Zrt-vel a dolgozók átvételéről, és április 9-én 45 fővel indult az akkor még Epack nevet viselő, de már Tama tulajdonú cég. A 45 főből 2 fő vezető, 43 fő pedig fizikai dolgozó volt, akik közül 41-en jelenleg is a cégnél vannak, ez a lojalitás mindenképpen dícséretreméltó. 

10 éves a Tama Hungary 12

Az ügyvezető röviden felvázolta a berettyóújfalui gyár elmúlt 10 évének fontosabb mérföldköveit, majd megjegyezte, hogy az akkori telephely és a mostani között ránézésre is ég és föld a különbség, és a fejlődés még nem állt meg. Kihangsúlyozta, nagyon büszke arra, hogy itt, a berettyóújfalui gyárban is sikerült mindig elérniük a Tama csoport központilag meghatározott termelékenységi szintjét, hiszen ebből látszik, hogy a sokszor leértékelt magyar munkaerő megfelelő eszközök és hatékony irányítás mellett világszínvonalú munkára képes.

Újabb kihívás a berettyóújfalui leányvállalat számára, hogy jelenleg a Lean-projekt megvalósításában a Tama csoporton belül a mintagyár szerepét vállalta. Mindemellett az sem elhanyagolható tény, hogy évről évre növekvő nyereséget tudnak produkálni, és az iparűzési adó befizetésével jelentősen hozzájárulnak a város és a régió fejlődéséhez. Ez köszönhető egyrészt a Tama csoport szakmailag jól felkészült, tapasztalt vezetésének, másrészt a Tama Hungary Kft. dolgozói szorgalmas és áldozatos munkájának. Győrfi Sándor gratulált mindenkinek, jó munkát, sok sikert kívánt az előttünk álló 10 évre.

Az ünnepség pezsgős koccintással zárult, majd felszelték az erre az alkalomra készített, a Tama cég arculat-elemeivel díszített hatalmas tortát, amelyből minden egyes dolgozót megvendégeltek. 

 10 éves a Tama Hungary 27

Szóljon hozzá!