precizbanner

2019tavaszbanner

millenniumkicsi2

gazdatavasz

aurabannermedium2

tavasz18.01

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2019. június 27. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Vegyes gyümölcsleves

Csirkepaprikás főtt tésztával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott káposzta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Tökleves

Sült csirke rizzsel

"B" menü:

Hamis gulyásleves

Csirkemell csíkok rizzsel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

ilonatavasz2019  

ablakállásmuszakiboltallas

 

A jövő logisztikai megoldásaival és interaktív programokkal várták a Trans-Sped Csoport debreceni telephelyén a diákokat a Logisztika Napja alkalmából. A programkínálat a korábbi évekhez képest jelentősen bővült: az előadások mellett raktárbejárás és technikai bemutatók által a legmodernebb logisztikai megoldásokat és a Trans-Spednél elérhető karrierlehetőségeket is megismerhették a tanulók.

Hogyan lehet a gyógyszereket biztonságosan szállítani és tárolni? Mi kell ahhoz, hogy egy teljes gyárat percre pontosan ellásson alapanyaggal egy logisztikai cég? Az automatizáció, a digitalizáció és a robotika fejlődésének milyen hatása van a logisztikára? Ezekre a kérdésekre adott választ a Logisztika Fesztivál programja, ahol a szakma kulisszatitkaiba nyerhettek betekintést a látogatók.

A Trans-Sped Csoportnál kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás, és aktív szerepet vállal a cégcsoport abban, hogy megszólítsa a jövő logisztikus generációját. Évről évre egyre nagyobb érdeklődés övezi a rendezvényt, ezért bővítette a vállalatcsoport a programot. Így a Logisztika Fesztiválon sokszínű és érdekes szakmai rendezvénnyel várták az érdeklődő fiatalokat.

A rendezvény az iskolások számára olyan tudást és szemléletet hivatott átadni, amely felkészíti őket a jövő logisztikai kihívásaira. Logisztikai munkagép-bemutatókkal, raktárbejárásokkal mutatták meg számukra a professzionális ellátási lánc működését. A cél, hogy a diákok izgalmas módon ismerkedhessenek meg nemcsak a logisztikával, hanem a hozzá szorosan kapcsolódó egyéb területekkel is – legyen szó akár az elektromos járművekről és ezek kihívásairól, a Trans-Sped saját fejlesztésű szállítmányozási szoftveréről, vagy a raktár-automatizációról.

A cégcsoport küldetésének tekinti a közlekedés biztonságosabbá tételét, az utak minden résztvevője számára, ezért vezetésbiztonsági szimulátorokkal is készültek. Illetve, természetesen a „Láss a sofőr szemével!” bemutató sem maradhatott el, ahol saját szemükkel láthatták az érdeklődők, mekkora holttérrel rendelkezik egy tehergépjármű.

transpeed

A Trans-Sped csaknem három évtizede van jelen a piacon, a globális rendezvénysorozathoz pedig azért csatlakozott, hogy a szakma teljes spektrumát bemutassa az érdeklődő, pályaválasztás előtt álló fiataloknak. Debrecenben több mint 250 tanulót érdekelt a Trans-Sped Logisztika Fesztivál.

„A szakmai utánpótlás biztosítása kulcsfontosságú az iparágban, éppen ezért tartjuk kiemelten fontosnak, hogy olyan eseményeket szervezzünk, mely valóban felkelti a fiatalok érdeklődését a logisztikai szakmák iránt. A Logisztika Fesztiválon interaktív formában, játékosan, életszerű példákon keresztül tudjuk megmutatni a vállalati folyamatokat. Célunk, hogy a diákoknak karrierlehetőséget mutassunk, hiszen mi jó szakembereket, ők pedig biztos hivatást és munkahelyet találhatnak. Ez tehát olyan lehetőség, ahol mind a két oldal nyer.” – nyilatkozta Elek Gergő, logisztikai igazgató.

 

Háttérinformációk az előadásokról:

  • Az eseményen előadott Fülöp Szabolcs is, a Trans-Sped Csoport ügyvezetője, aki a vállalatcsoport fejlődését, sikerének titkát árulta el.
  • Fülöp Levente, a Trans-Sped fejlesztési igazgatója a vállalat saját fejlesztésű szállítmányozási szoftverét mutatta be
  • Váradi Csaba, a DAF Hungary műszaki oktatója az elektromos autók világába engedett betekintést
  • Monori Gergely, az autonóm robottechnológia alkalmazhatóságát mutatta be, nemcsak előadása során, hanem a raktárbejáráson működés közben is.
  • Kelsánszky Mária a Trans-Sped karrierlehetőségeiről tartott előadást.
Szóljon hozzá!