precizbanner

ilonatavasz2019  

szobakiado

ablakállásmuszakiboltallas

lakaselado

 

Első alkalommal került megrendezésre disznótoros nap a Berettyóújfalui Civil Udvarban 2019. március 2-án. A hagyományteremtő szándékkal megszervezett eseménynek a Civil Udvar és a Bajnóca Néptánc Egyesület székháza adott otthont. KÉPGALÉRIA

A sertés feldolgozása mellett főző- és erősevő verseny, bábelőadás és Muraközi István Polgármester Úr tájékoztató előadása színesítette a napi programot, valamint a Flaska Banda népzenei zenekar gondoskodott az egész napos jó hangulatról.

A feldolgozott sertésből ebédidőre elkészült hurka, kolbász, tepertő és pecsenyehús hamar elfogyott, több mint 150 adag talált gazdára.

A zsűri a főzőversenyen a „Szentmártoni bicskások” csapatának, bográcsban főtt töltött káposztáját ítélte legjobbnak, míg az erősevő versenyen két győztesnek gratulálhattunk, akik fájdalmaikat leküzdve kóstolták végig a csípősebbnél csípősebb chilikrémeket.

Az esemény lebonyolításában nyújtott segítséget és támogatásokat a szervezők ezúton is köszönik, a visszajelzések alapján hangulatos tavaszköszöntő programot sikerült szervezni.

Szóljon hozzá!