artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 18. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Szárnyas raguleves

Fehérboros-mustáros szószban sült csirkecomb, zöldséges bulgurral

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott brokkoli

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A 42 éve praktizáló orvos 1991-től látja el városunkban a háziorvosi teendőket, 2017-ben Berettyóújfalu Város Önkormányzata Fráter László díjban részesítette. A Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjra jelöltek közül a nagyközönség választja ki majd az adott év 7 közönség díjasát. Szavazni IDE KATTINTVA lehet,  március 16-án éjfélig. Segítsük szavazatunkkal, hogy városunk orvosa kapja a rangos elismerést!

Az orvosi díjról :

2017-ben a 80 éves évforduló alkalmából a Goodwill Pharma az Egészségért Alapítvány hagyományteremtő szándékkal létrehozta a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat, amelyet minden évben munkájuk elismeréseként olyan orvosoknak szeretne adományozni, akiket a szakmai zsűri és a páciensek is érdemesnek tartanak arra.

A díjra olyan szakembereket lehet jelölni, akik cselekedetükkel megmentették betegük életét, vagy akár a mindennapi orvosi munkájuk során olyan elhivatottsággal praktizálnak, melyben rendkívüli odaadással, tudományos igényességgel és humanitárius szemlélettel segítenek a hozzájuk fordulókon.

Orvosoknak, akik mindent megtesznek értünk...

...akiket legtöbbször csak akkor keresünk fel, amikor a szükség kívánja. Segítségért megyünk. Hétköznapokon és ünnepnapokon, éjjel és nappal is fordulhatunk hozzájuk, ha nagy a baj. Ők pedig készek segíteni. Köti őket a hippokratészi eskü és még valami, ami ennél is fontosabb, a gyógyítás iránti rendíthetetlen vágy, jobbító szándék, tenni akarás. Amit kapunk tőlük, természetes. Megköszönni mindezt elegánsan nagyon nehéz.
A Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj lehetőséget nyújt arra, hogy megköszönhessük nekik.

Hét közönség díj és két különdíj

A díjra jelöltek közül a nagyközönség választja ki majd az adott év 7 közönség díjasát. Az alapítvány ezen felül 2 különdíjat nyújt át minden évben.

Dr. Kertész Balázs részére Berettyóújfalu Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2017-ben  Fráter László-díj kitüntetést adományozott.

A város napja 2017. 05. 23. 100Dr. Kertész Balázs háziorvos 1952-ben született Berettyóújfaluban. Az általános iskola elvégzése után a Debreceni Református Kollégium gimnáziumában érettségizett 1970-ben, majd a Debreceni Orvostudományi Egyetem Ideg- és Elmegyógyászati Klinikáján dolgozott egy évig segédápolóként.  1971-ben kezdte meg egyetemi tanulmányait, majd 1977-ben szerzett általános orvosi képesítést. Még abban az évben, éppen 40 éve kezdte meg orvosi munkáját a Berettyóújfalui Területi Kórház Belgyógyászati Osztályán. 1982-ben belgyógyászatból szakvizsgázott. 1984-ben kezdte meg önálló körzeti orvosi tevékenységét Komádiban, ahol 1991-ig élt és dolgozott. Ekkor hazatért Berettyóújfaluba, immár háziorvosként. 1997-ben szakvizsgázott háziorvostanból, két évvel később pedig üzemorvostanból. Hosszú évekig koordinálta az egészségügyi alapellátást városi szinten, 1994 és 2011 között dolgozott városi szakfelügyelő főorvosként. Emellett több intézmény, iskola és munkahelyi közösség orvosi teendőit is ellátja.

Szavazás menete:
A jelölt orvosok közül kizárólag azokra az orvosokra lehet szavazni, akik hozzájárulásukat adták a szavazáson való részvételhez!
Egy e-mail címről kizárólag 1 orvosra 1 szavazat adható le!

A szavazás menetének biztosítására a SZAVAZOK gombra kattintva egy automatikus e-mailt küldünk Önnek a megadott e-mail címre, melyben kérjük szavazatának megerősítését. Nagyon fontos, hogy szavazatát csak ilyen formában tudjuk érvényesíteni!

Kérjük, mielőtt a „szavazok” gombra kattintana - elkerülve az esetleges elgépelést - ellenőrizze le a megadott e-mail címet, mert a helytelen e-mail címekre nem tudjuk visszaküldeni a megerősítő e-mailt, ezért az a szavazat érvénytelennek számít!

Szavazni IDE KATTINTVA lehet,  március 16-án éjfélig. segítsük szavazatunkkal, hogy városunk orvosa kapja a rangos elismerést!

You have no rights to post comments