artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 25. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Májgombócleves

Bakonyi sertésszelet főtt tésztával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Finomfőzelék tepsis vagdalttal

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Egy hónap múlva a Wizz Air és a Lufthansa járataival már tizennégy város lesz elérhető Debrecenből. A repülőtér a Debreceni Utazási Vásáron is bemutatja kínálatát.

Májusban jelentették be, hogy újabb hét városba indít menetrend szerinti járatot a debreceni repülőtérről a Wizz Air. A hét új járatból négy, a dortmundi, a doncasteri, a bázeli és a barcelonai tavaly decemberben indult el, a ciprusi Lárnakára és a spanyolországi Palma de Mallorcára március 31-étől, a máltai Vallettára pedig április 1-jétől repülhetünk Debrecenből.

wizzairmoszkva

Fotó: Miskolczi János

A légitársaság a Dehir.hu megkeresésére azt közölte, az egyes úti célok népszerűségére vonatkozó konkrét adatok bizalmas üzleti információnak számítanak, de összességében igen népszerűek a Wizz Air új debreceni járatai az eddigi tapasztalatok alapján. Az elmúlt 6 évben a Wizz Air több mint 1,3 millió utast szállított Debrecenből, ebből 2018-ban 350 ezer utas választotta a Wizz Air debreceni járatait, ami 17 százalékos növekedést jelent az előző évhez képest. A lárnakai, Palma de Mallorca-i, illetve máltai járat indulása után a Wizz Air 11 ország 13 városába fog repülni a debreceni bázisról, melynek 2019-es kapacitása meghaladja az 500 ezret.

wizzterkep

Április 1-jétől a tavaly bejelentett hét járat mindegyike közlekedik majd

​Ciprusra szerdánként és vasárnaponként indulnak majd a gépek, Mallorcára vasárnaponként repülhetünk Debrecenből, a máltai Vallettára pedig hétfőnként és péntekenként közlekednek majd a menetrend szerinti járatok.

Az új járatokat a decemberben érkezett második bázisgép, egy új Airbus A320-as szolgálja majd ki.

A légitársaság így április 1-jétől már tizenhárom városba, Barcelonába, Párizsba, Eindhovenbe, Tel-Avivba, Doncasterbe, Londonba, Dortmundba, Milánóba, Moszkvába, Bázelbe,  Palma de Mallorcára, Larnakára és Vallettára közlekedtet majd járatokat.

A Lufthansával továbbra is Münchenbe repülhetünk Debrecenből. Antal Gábor, a Lufthansa-csoport magyarországi vezetője nemrégiben azt mondta, hogy Debrecenben a közeljövőben bővítést terveznek, mert a városban jelentős ipari beruházások kezdődnek, ez pedig növekvő keresletet generál a München és Debrecen közti járatra.

Jelenleg hetente öt járat köti össze a két várost, a közeljövőben ez a kereslet függvényében változhat, nagyobb gép, vagy több járat is elképzelhető az útvonalon - tette hozzá.

Időközben véglegesedett a debreceni repülőtér nyári charterkínálata is. A tavalyi évhez hasonlóan nyáron a görögországi Zakyntosra, a török tengerpartra, Antalyaba, a fekete-tengeri Burgaszba és az egyiptomi Hurghadára repülhetünk Debrecenből.

Barcelonába most nem lesz charterjárat, oda azonban el lehet jutni a Wizz Air menetrend szerinti járatával, ami decemberben indult el.

A repülőtér a péntektől vasárnapig tartó Debreceni Utazási Vásáron saját standon mutatja be kínálatát.

Az utazási vásár és a kísérőrendezvényei pénteken és szombaton 10-18, vasárnap 10-16 óráig várják az érdeklődőket a Kölcsey Központban. A kiállítás és a kapcsolódó rendezvények látogatása ingyenes lesz.

Tovább bővült a debreceni reptér kínálata videó : http://video2.dehir.hu/0228_repter_mix.mp4

You have no rights to post comments