precizbanner

ilonatavasz2019  

szobakiado

ablakállásmuszakiboltallas

lakaselado

 

Tizenhat tűzoltóval bővült a Hajdú-Bihar megyei állomány. Holnap reggel már élesben bizonyíthatják rátermettségüket és elhivatottságukat, hiszen a beosztás alapján kezdődik majd a szolgálat.

A most végzett fiatalok, tavaly tavasszal jelentkeztek tűzoltónak, majd több vizsgálat és alkalmassági feladat után szeptemberben kezdték meg tanulmányaikat, először Miskolcon, majd Budapesten. Ma reggel a parancsnokaik előtt ünnepélyes keretek között vették át kinevezési okmányaikat. Az újoncokat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, Kovács Ferenc tűzoltó dandártábornok látta el hasznos jó tanácsokkal.

DSC 0255DSC 0260

A tizenhat tűzoltó a megye több pontján lát majd el szolgálatot a jövőben. A debreceni hivatásos tűzoltókhoz került Bálega Gergő tű. őrmester és Kathi László tű. őrmester. Hajdúszoboszlón lát el szolgálatot ezentúl Árva Csaba tű. őrmester, Borbély Tamás tű. őrmester, Kasku Norbert tű. őrmester, Molnár Lajos tű. őrmester, Schmiedt Tamás Richárd tű. őrmester és Tar Levente tű. őrmester. Nyíradonyi hivatásos tűzoltó lett Tasi Gergő tű. őrmester. Hajdúnánásra került Erdei Tamás tű. őrmester és Mirkó Zsolt tű. őrmester. A berettyóújfalui állomány tagja lett Sándor Gergő tű. őrmester, Tornyi Sándor Bence tű. őrmester és Végh Áron tű. őrmester. Végül a püspökladányi hivatásos tűzoltóknál látnak el szolgálatot ezentúl Feke Gábor tű. őrmester és Mészáros Sándor tű. őrmester.

Kollégáik nevében mindannyijuknak - ahogy a tűzoltóknak szokták kívánni - nyugodt szolgáltat kívánunk!

Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Szóljon hozzá!