precizbanner

2019tavaszbanner

millenniumkicsi2

gazdatavasz

aurabannermedium2

tavasz18.01

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2019. április 21. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"B" menü a helyszínen:

Húsleves csigatésztával

Rántottszelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

ZÁRVA

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


termalmenu
Rendelés leadás legkésőbb előző nap 10 óráig
06 (30) 963-3740

veradas

koboreb

ilonatavasz2019  

szobakiado

ablakállásmuszakiboltallas

lakaselado

 

Mától Android és iOS rendszerekben is végleg törölhetők a Messenger-üzenetek mindkét fél számára - a Facebook fokozatosan engedi ki a lehetőséget az applikációban.

Az üzenet-visszavonó gomb története áprilisból indul, amikor néhány Facebook-felhasználó észrevette, hogy Mark Zuckerberg korábbi üzenetei kitörlődtek a Messenger fiókjukból. A közösségi oldal akkor azt nyilatkozta, hogy mindezt adatvédelmi okokból vezették be, a felhasználók viszont nem elégedtek meg ennyivel, és tudni akarták, hogy az adminisztrátorok hogyan jutottak be az ő fiókjukba is, és törölték ki onnan is az üzenetet. A Facebook ekkor hozta nyilvánosságra, hogy dolgoznak egy üzenet-visszavonó funkción is, ami majd csak akkor lesz elérhető a nyilvánosság számára, ha megfelelően letesztelték.

Egy darabig folytak a bétatesztek, de a Mashable szerint mától már mindenki számára elérhető lesz az új funkció. Eddig is lehetett üzeneteket törölni a Messengerből, de a törölt üzenet csak a küldő chatablakából tűnt el, a fogadóéból nem. Az újítással teljesen eltüntethetjük az üzenet nyomait mindkét féltől. Aki szólta már el magát Messengeren egy meglepetés buliról, vagy küldött első felindulásból olyan üzenetet, amit azonnal visszavont volna, most örülhet: záros időn belül elméletileg már élhet az új funkcióval.

A törléshez egészen egyszerűen rá kell majd kattintani az üzenetre, és rámenni a törlésre – ha felajánlja az opciót, hogy az egész beszélgetésből töröljük, és ne csak a saját ablakunkból, akkor már él az új funkció. Fontos viszont, hogy az üzeneteket csak a küldés utáni 10 percben tudjuk majd semmissé tenni, ha kifutunk az időkeretből, az írás örökre ott marad az ablakban.

Ha még nem látja a funkciót, az azért lehet, mert idő kell ahhoz, hogy mindenhol bevezessék – néhány napon belül azonban biztos, hogy mindenkinek megjelenik világszerte.

A kitörölt üzeneteket azonban továbbra is lehet majd jelenteni úgy, hogy a felhasználókat jelentjük a Facebooknak, így ez az opció nem veszik el.

Szóljon hozzá!