precizbanner

gafem02

2019tavaszbanner

millenniumkicsi2

gazdatavasz

aurabannermedium2

trendybanner19

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

zoldvaros

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2019. augusztus 22. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Húsleves

Sült csirkecomb fűszeres bulgurral, savanyúság

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Gulyásleves

Káposztás kocka

"B" menü:

Zöldbableves

Sertéspörkölt tésztával

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

ilonatavasz2019  

ablakállásmuszakiboltallas

 

Sokszor felmerül ez a kérdés a katasztrófavédelem szakembereinek fejében, hogy a tűzvédelem és az öngondoskodás keretében hogyan találják meg a megfelelő csatornákat az állampolgárok felé. Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság országos kampányokat indít időről időre a megelőzés, a figyelemfelhívás és a lakosság tájékoztatás érdekében.

A fiataloknak iskolai előadásokat tartanak, fesztiválokra látogatnak el, mint kiállító, valamint a városi rendezvényeken tartott bemutatók közé „csempésznek” oktató anyagokat. Ám vannak olyan korosztályok, állampolgárok, akik nem találkoznak az üzenetekkel sem a fesztiválokon, sem televízióban, de gyakran az újságokban sem. Ők azok, akiket célzottan lehet csak elérni a tűzmegelőzéssel. Hajdú-Bihar megyében a Püspökladányi Katasztrófavédelmi Kirendeltség élen jár ebben. Munkájukat sok-sok szociális gondozó és ápoló segíti a Segítő Kezek Szociális Szolgáltató Központ, Család és Gyermekjóléti Szolgálat és Központnak köszönhetően.

DSC 0177DSC 0189

Január végén az időseket, rászorulókat ellátó gondozóknak Aszalós Sándor tű. alezredes, a püspökladányi katasztrófavédelmi kirendeltség osztályvezetője tartott előadást. Az alezredes szóróanyagokkal, tájékozató kiadványokkal is ellátta a szociális munkát végzőket, akik az itt megszerzett tudást ezután tovább tudják adni ápoltjaiknak, ellátottjaiknak. Aszalós Sándor kifejtette, hogy a megelőzés, a tűzesetek elkerülése milyen sok kis apró figyelmességen is múlik, amelyet az öngondoskodás jegyében bárki elvégezhet otthonában, ezzel magát és környezetét is védheti.

Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

DSC 0161DSC 0193

Szóljon hozzá!