precizbanner

mesolaser

2016tavaszbanner2

lily

millenniumkicsi2

gazdatavasz

aurabannermedium2

arzuhanas2017

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2019. február 23. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"B" menü a helyszínen:

Húsleves csigatésztával

Rántottszelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Karfiolleves

Rakott krumpli

Heti "B" menü:

Gyümölcsleves

Natúr csirkemell csíkok rizzsel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


termalmenu
Rendelés leadás legkésőbb előző nap 10 óráig
06 (30) 963-3740

veradas

koboreb

telivasar 

alkusz2 

 

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság munkatársai idősek részére tartottak prevenciós előadást 2018. november 23-án, Csökmőn.

A rendőrök kiemelten a biztonságos gyalogos és a kerékpáros közlekedésről beszélgettek a megjelentekkel. A nyugdíjasok figyelmét felhívták a látni és látszani közlekedésbiztonsági alapelv fontosságára, amellyel megelőzhetőek a balesetek.

Az idősek a rendőröktől a hasznos baleset-megelőzési tanácsok mellett bűnmegelőzési ajánlásokkal is gazdagodtak.

Ne feledjék:

  • A gyalogosnak a járdán, ahol pedig járda nincs, a leállósávon, az útpadkán vagy a kerékpárúton kell közlekednie.
  • A gyalogos az úttestre akkor léphet, ha meggyőződött annak veszélytelenségéről. Köteles az úttesten késedelem nélkül átmenni és tartózkodni minden olyan magatartástól, amely a járművek vezetőit megzavarhatja, vagy megtévesztheti!
  • A kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó gyalogosnak a járművekkel szemben elsőbbsége van. Ugyancsak elsőbbsége van - kijelölt gyalogos-átkelőhely hiányában is - az útkereszteződésnél áthaladó gyalogosnak azokkal a járművekkel szemben, amelyek arra az útra kanyarodnak be, amelyen a gyalogos áthalad.

Kérjük, fogadja meg az alábbi bűnmegelőzési tanácsainkat is, hogy ne váljon áldozattá: 

  • Ne engedjen be otthonába házaló ügynököket, árusokat!
  • Ha idegen személyt kell beengednie ingatlanába, ne hagyja egyedül, még rövid időre sem! Ez a tevékenység gyakran csupán fedő cselekmény, és az eladó célja valójában az Ön értékeinek felmérése, vagy eltulajdonítása.
  • Ne dőljön be a látványos árubemutatónak és a hangzatos előadásnak! Ismerje meg a terméket és mindig ellenőrizze az eladásra kínált termék minőségét.
  • A megvásárolt termékről minden esetben kérjen számlát, mely szükséges lehet a fogyasztóvédelmi jogok érvényesítéséhez.
  • Amennyiben ismeretlen személyek magukat szolgáltató vagy valamely hivatal munkatársának kiadva szeretnének bejutni az Ön ingatlanába, úgy kérjen fényképes igazolványt tőlük. Az adatokat olvassa el, szükség esetén ellenőrizze azok valódiságát, oly módon, hogy telefonál az adott vállalathoz.
  • Sem a szolgáltatók, sem a hivatalok munkatársai nem kézbesítenek túlfizetésből adódó készpénzt, ilyen esetekben a többlet a következő esedékes számlákon kerül jóváírásra, illetve postai úton, vagy átutaláson kerül kifizetésre a különbözet.

Szóljon hozzá!