artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 27. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Fotó: Miskolczi János

A hét új járatból december közepén négy indul el, emellett két jelenlegi járatnál lesz változás.

Májusban jelentették be, hogy újabb hét városba indít menetrend szerinti járatot a debreceni repülőtérről a Wizz Air. A hét új járatból négy, a dortmundi, a doncasteri, a bázeli és a barcelonai december közepén indul, a ciprusi Lárnakára, a spanyolországi Palma de Mallorcára és a máltai Vallettára jövő tavasztól repülhetünk Debrecenből.

Az első egy régi-új járat lesz, december 15-étől újra közlekedik majd a Wizz Air a németországi Dortmund és Debrecen között, heti háromszor, kedden, csütörtökön és szombaton.

Másnap, december 16-án két új járat indul el, az angliai Doncasterba és a svájci Bázelbe. Mindkét járat csütörtökön és vasárnap.

December 17-től pedig már a spanyolországi Barcelonába is repülhetünk a Wizz Airrel, a hétfői és pénteki napokon.

A december változást hoz a milánói járatnál

Az eddigi Milánó-Bergamo repülőtér helyett a Milánó-Malpensa reptérre közlekednek majd a debreceni járatok. Az utolsó gép Bergamóba december 11-én indul, a 15-ei gép már a Malpensán száll le. A két repülőtér körülbelül ugyanakkora távolságra van Milánó központjától. Milánó és Debrecen között heti kétszer, kedden és szombaton közlekedik majd a Wizz Air.

December közepétől az addigi heti kettő helyett hetente háromszor lehet majd repülni Debrecenből Eindhovenbe.

Kedd és szombat helyett hétfőn, szerdán és pénteken repülnek majd a gépek.

A légitársaság így december 17-étől már tíz nagyvárosba, Barcelonába, Párizsba, Eindhovenbe, Tel-Avivba, Doncasterbe, Londonba, Dortmundba, Milánóba, Moszkvába és Bázelbe közlekedtet majd járatokat.

Az új járatokat egy második bázisgép, egy új Airbus A320-as szolgálja majd ki.

A Dehir.hu megkeresésére a Wizz Air azt közölte, „az egyes úti célok népszerűségére vonatkozó konkrét adatok bizalmas üzleti információnak számítanak, de összességében igen népszerűek a Wizz Air új debreceni járatai az eddigi tapasztalatok alapján”. A légitársaság kiemeli, hogy a jövő tavasszal induló újabb három járattal a Wizz Air jövő évi debreceni kapacitása meghaladja majd az 500 ezer ülőhelyet.

You have no rights to post comments