precizbanner

helyijárat

millenniumkicsi2

aurabannermedium2

Berettyó Kártya 2017 borító

lily

ilonatavasz18

tavasz18.01

berettyosport

coaching2

2016tavaszbanner2

gazdatavasz

BoPi nyito banner uj

2018. augusztus 15. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Tejszínes gombaleves csipetkével

Fűszeres palacsintatésztában sült csirkemell sjattal grillezve, kukoricás rizzsel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Gyümölcsleves

Rántott szelet zöldséges rizzsel

"B" menü:

Zöldbableves

Sertéspörkölt tésztával

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

precizbannerkicsionkentesseg

karosszeria

A Wah Ngai Wing Chun Kung Fu nagymestere, Sijo Leung Kwok Wah, aki Hong Kong örökös bajnoka, az év küzdője és számos más stílus tiszteletbeli elnöke és felesége, Liu King Ling 2018. július 27. és július 31. között Berettyóújfaluban vendégeskedett. A nem mindennapi esemény részleteiről a vendéglátó, Sifu Bagoly Tibor, a Wah Ngai Wing Chunk Kung Fu helyi mestere, magyar- és európai főinstruktor számolt be lapunknak.

Végre elérkezett a nagy nap, amelyet mindannyian nagyon vártunk. A helyi egyesület két mesterével elindultunk, hogy a budapesti Liszt Ferenc Repülőtéren fogadtassuk a hong kongi nagymestert és feleségét, Sijo Leung Kwok Wah-t és Liu King Ling-et.

23

Miután leszállt a repülő, mindannyian izgatottan vártuk Őket a terminálnál. A megérkezést követően régi barátként köszöntöttük egymást. Számomra megható volt, ahogy köszöntött: „Régen találkoztunk”. A hazatérést követően a Katalin Motelbe kísértük őket.

14

56

Másnap reggel újra találkoztunk a kínai nyelvű tolmács kíséretében, akinek segítségét ezúton is nagyon köszönöm. A szeminárium a Nadányi Zoltán Művelődési Házban került megrendezésre. A tanulók és a mesterek egyaránt izgatottan várták a Wing Chun legnagyobb mesterét, Hong Kong örökös bajnokát. A nagy hőség ellenére mindenki lelkesen gyakorolta az általa bemutatott technikákat. Sijo Leung Kwok Wah nagyon jól érezte magát. Speciális gyakorlatokat is bemutatott nekünk, szemléletesen elmagyarázva, nagyon jó humorral megtöltve azokat.

89

1112

A szeminárium után, este tettünk egy kirándulást Hajdúszoboszlón. Vasárnap a tervezett program szerint elutaztunk Diósgyőrbe, ahol katonai várjátékok, középkori forgatag címen zajló történelmi eseményeket tekintettük meg, amely mindkettőjüknek nagyon tetszett, nem láttak még ilyet élőben. A fárasztó kirándulás vacsorával zárult.

71013

Hétfőn reggel privát órákra került sor, de ezt megelőzően bemutattam városunk jellegzetes látnivalóit és kimentünk a „város jelképéhez”, a Csonka toronyhoz is. Az itt készült közös fotók Hong Kongban is publikálásra kerülnek majd.

1415

Kis pihenő után a helyi Kemencés Kuckó Vendégházban tartottuk a búcsú bankettet. A házigazda és kedves neje szívélyes fogadtatásban részesített bennünket. Itt is a magyar ízvilágot mutattuk be, magyar specialitásokkal kínáltuk vendégeinket, akik nagyon ízletesnek találták az ételeinket. A mester az est végén még egyszer megköszönte a meghívást és elmondta, hogy nagyon jól érezte magát itt nálunk, ebben a családias hangulatú környezetben. Jövőre újra szeretne ellátogatni városunkba.

1617

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés