precizbanner

helyijárat

millenniumkicsi2

aurabannermedium2

Berettyó Kártya 2017 borító

lily

ilonatavasz18

tavasz18.01

berettyosport

coaching2

2016tavaszbanner2

gazdatavasz

BoPi nyito banner uj

2018. július 17. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Tejszínes gombaleves

Párizsi sertéskaraj fűszeres tejföllel, rizi-bizi

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Gulyásleves

Túrós csusza

"B" menü:

Hamis gulyásleves

Natúr csirkemell csíkok rizzsel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

precizbannerkicsionkentesseg

karosszeria

A 25 éves sportcsarnok első átfogó felújítása kezdődött el a „Berettyóújfalu, az egészséges zöldváros” projekt egyik kiemelt beruházásaként, melynek költsége 150 millió forint.

Az energetikai felújítás, korszerűsítés egyrészt épületgépészeti beruházásból, másrészt eszközbeszerzésből áll, a multifunkciós hasznosítás elősegítése érdekében.

A beruházás során az épület teljes külső homlokzati hőszigetelése, külső nyílászárók cseréje, a tetőszerkezet rétegrendjének megújítása, páratechnikai képességének javítása és a belső hőszigetelés fog megvalósulni. A gazdaságosabb üzemeltetés okán napelem rendszer is kiépítésre kerül. A csarnok padlóburkolata is megújul, valamint a bádogos és festési munkák, valamint  a sportcsarnok környékének – pl. járdák – rendbetétele is a beruházás részét képezik.

IMG 5824IMG 5829

Az eszközbeszerzés során fontos cél, hogy a sportprogramokon kívül, egyéb rendezvényeknek is helyszínt tudjon biztosítani az épület. Sportpadló védőfólia, kiállítási, installációs eszközök (paravánok), asztalok, székek, színpad és ehhez kapcsolódó technikai eszközök kerülnek beszerzésre. Kiépítésre kerül a sportcsarnok Wi-Fi hálózata és a hangrendszer felújítása is megtörténik.

A szerződés alapján a kivitelezőnek 2018. október végére kell elvégeznie a munkálatokat, de az előzetes egyeztetések alapján a város arra a megállapodásra jutott a vállalkozással, hogy az idei Bihari Számadó Napok már a felújított sportcsarnokban kerül megrendezésre.
Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés