artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 26. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Tejfölös burgonyaleves csülökkel

Brassói aprópecsenye hasábburgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Sajtóközlemény – Budapest, 2018. június 29.

Megújul a 47. – 42. sz. főutak körforgalmú csomópontja Berettyóújfaluban. Az „Építési keretmegállapodás 2017-2020 – Észak-Alföld régió – Hazai finanszírozás – 2. verseny újranyitás” projekten belül a 47. sz. főút több mint három kilométeres szakasza újulhat meg, ennek részeként Hajdú-Bihar Megye forgalmi szempontból legterheltebb csomópontja is. A kivitelező a Zemplénkő Kelet-magyarországi Építőipari és Bányászati Kft.

A munkaterületet a Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2018. július 2-án, hétfőn adja át a kivitelezőnek. Negyven nap áll a rendelkezésére, azaz várhatóan 2018. augusztus 11-én, szombaton fejeződnek be a munkálatok.

A körforgalom felújítása során a belső körívnél és az elválasztó szigeteknél cserélik a szegélyelemeket. A külső körívnél burkolt padkát építenek. A körpályán és a csatlakozó ágakban a burkolat profilmarását követően két réteg aszfaltot dolgoznak be és a meglévő szalagkorlátot szintbe helyezik. A kivitelező az útjelzéseket felfesti és kihelyezi a kerékpáros átvezetésekhez kapcsolódó jelzőtáblák is. Ahhoz, hogy időben végezzenek a munkával, július 7-én, szombatról vasárnapra virradó éjszaka is aszfaltoznak.

A felújításának ideje alatt 30 km/h sebességkorlátozásra, előzési tilalomra, jelzőőrös forgalomirányításra lehet számítani. A szakaszos útlezárások miatt mindkét főúti ágnál várhatóan torlódás lesz. Folyamatos tájékoztatást kapnak a közlekedők az útépítési munkálatok ütemezéséről, valamint az ideiglenesen bevezetett forgalmi rend változásairól.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be! Az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

A korlátozások és a kivitelezési munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kéri a társaság.

 

További információ:

Magyar Közút Nonprofit Zrt. Kommunikációs osztály

1024 Budapest, Fényes Elek utca 7-13.

 

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Weboldal: www.kozut.hu

Facebook: www.facebook.com/MagyarKozut

Instagram: https://www.instagram.com/magyarkozut

Berettyóújfalu déli körfogalom

You have no rights to post comments