precizbanner

virag18osz

millenniumkicsi2

LizArt Design hajas

gazdatavasz

aurabannermedium2

crisantemo berettyó

Berettyó Kártya 2017 borító

lily

ilonatavasz18

tavasz18.01

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2018. október 23. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"B" menü a helyszínen:

Húsleves csigatésztával

Rántottszelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

ZÁRVA

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


termalmenu
Rendelés leadás legkésőbb előző nap 10 óráig
06 (30) 963-3740
 

veradas

koboreb

viastein

 precizbannerkicsionkentesseg

Tíz csapat mérte össze tudását május 26-án szombaton a VIII. Országos Kismotorfecskendő-Szerelési Bajnokság 2. fordulóján, Püspökladányban. A hajdúsági város bajnok csapata mellett többek között Debrecen, Hajdúnánás, Kaba és Berettyóújfalu csapata is képviseltette magát a versenyen. A tűzoltók retro és modern kategóriában indulhattak a bajnokságon.

A verseny célja, hogy az ország tűzvédelmében tevékenykedő szervezetek csapatai versenyszerű keretek között mérhessék össze felkészültségüket és tudásukat egy olyan versenyszámban, amelynek hagyományai a hivatásos, az önkormányzati és létesítményi tűzoltóságok, továbbá az önkéntes tűzoltó egyesületek esetében egyaránt azonosak.

Reggel a csapatok felsorakozása után Dombi Imréné Püspökladány Város polgármesterasszonya köszöntötte a résztvevőket. Megragadta a lehetőséget, hogy megköszönje a város hivatásos tűzoltóinak mindennapi munkájukat és elismerését fejezte ki a szerelési bajnokságon induló női csapatoknak.

A Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, Kovács Ferenc tűzoltó dandártábornok külön köszöntötte a határon túlról érkező Bihor megyei versenycsapatot, akiket a város polgármestere Pocsaly Zoltán és Margita tűzoltóparancsnoka Szvekis László is elkísért.

DSC 0508DSC 0524

Retro férfi kategóriában harmadik helyezést ért el a kabai önkéntes egyesület csapata, második lett a bajai hivatásos tűzoltók, míg a képzeletbeli dobogó legfelső fokára az EGIS létesítményi tűzoltók állhattak fel.

A berettyóújfalui önkéntes tűzoltók női csapata második helyezést ért el, őket a Böhönye önkéntes tűzoltók női csapata győzte lett, akik a férfi csapatokat megszégyenítő pontossággal céloztak a vízsugarakkal.

Modern kategóriában harmadikok lettek a hajdúnánási hivatásos tűzoltók, második helyezett lett a bajai hivatásos tűzoltók csapata, míg a legfényesebb serleget a püspökladányi hivatásos tűzoltók hozhatták el, az idei év leggyorsabb szerelési idejével.

A pontszerző verseny folytatódik az ország több állomásán, melynek végeredményeként októberben kiderül ki az idei év bajnok csapata kismotorfecskendő-szerelésben.

Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Szóljon hozzá!