precizbanner

virag18osz

millenniumkicsi2

LizArt Design hajas

gazdatavasz

aurabannermedium2

crisantemo berettyó

Berettyó Kártya 2017 borító

lily

ilonatavasz18

tavasz18.01

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2018. október 22. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"B" menü a helyszínen:

Húsleves csigatésztával

Rántottszelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

ZÁRVA

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


termalmenu
Rendelés leadás legkésőbb előző nap 10 óráig
06 (30) 963-3740
 

veradas

koboreb

 precizbannerkicsionkentesseg

„Ne szóval szeressünk, hanem  cselekedettel és valóságosan” (I. János 3.:18.)

Tisztelettel és szeretettel meghívjuk Önt, Családját, Ismerőseit, a Város Intézményeit, 2018. május 25-én, pénteken megrendezésre kerülő Szeretethíd Református Önkéntes Napra, melynek kezdése 9:00 órakor lesz a Református Templomban.

A Magyar Református Szeretetszolgálat 2018. május 25-26-án tízedik alkalommal rendezi meg Szeretethíd elnevezésű, az egész Kárpát-medence területére kiterjedő önkéntes programját, melyhez gyülekezetünk is csatlakozott.

A Szeretethíd berettyóújfalui fővédnöke Muraközi István polgármester úr.

Az Önkéntes nap tervezett programja 2018. május 25. péntek:

8:30 Regisztráció a Református Templomban.

9.00 Köszöntőt mond: Muraközi István Polgármester, majd megnyitó áhítat.

9.30 Az Önkéntes munkák elvégzése több munkacsoportban:

- Szemétszedés a városban, iskolák körül, lakótelepek környékén.

- Templomtakarítás.

- Lelki szolgálatok a Fényes Házban és a Mátyás utcai otthonban.

- Egyéb önkéntes munkák végzése a beérkező javaslatok alapján.

11.00 Az Önkéntes nap minden résztvevője vendégünk süteményre, a Berettyóújfalui Református Egyházközség Kálvin tér 3. sz. alatti Gyülekezeti Termében!

Aki kér igazolást az önkéntes szolgálatról, szeretettel kiállítjuk.

Hogyha további információra van szüksége, úgy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy a 06-70-337-3726-os telefonszámon várjuk kérdéseit. Szívesen vesszük, ha a fentieken kívül van olyan egyéb munka, amelyet elvégzésre javasol, kérjük, jelezze elérhetőségünkön.

Tavalyi segítségét és önkéntes szolgálatát megköszönve életére, családjára, munkájára Isten gazdag áldását kérve maradunk szeretettel:

Áldáskívánással:

A Berettyóújfalui Református Egyházközség


1Bogárdi Szabó István, a Dunamelléki Református Egyházkerület püspöke, a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke, a 2018-as Szeretethíd egyházi fővédnöke:

Ha belegondolunk, akkor a munkánknak, az emberi kapcsolatainknak a 80-90 százaléka önkéntes. Nem csak azért, mert a szívességünket, szeretetünket, odaadásunkat fejezzük ki, hanem mert valahogy így van berendezve a világ. Egyszerűbben szólva: az önkéntesség alapozza meg azt az érzést, hogy számíthatok a másikra, és még inkább, hogy a másik számíthat rám.
Jézus azt mondja: „…ha valaki egy mérföld útra kényszerít, menj el vele kettőre.” Vannak dolgok, amiket kötelező megcsinálni, de Krisztusi ihletből még ugyanennyit hozzá lehet tenni. A Szeretethíd erre megtanítja a fiatalokat, időseket és bárkit, aki részt vesz a programon.

2Vastag Csaba, Fonogram-díjas énekes, a 2018-as Szeretethíd fővédnöke:

A leglényegesebb dolog szerintem, hogy olyanoknak segítsünk, akiknek – viccesen mondva – nincs lehetőségük szakszervezetet létrehozni. A mi felelősségünk az, hogy egy ilyen magasabb szinten, több embert elérő fórumon önkénteskedjünk értük és magunkért.
Saját alapítványom is van, tehát aktívan foglalkozom a „köz” segítésével. Ezt valódi felelősségemnek érzem, hiszen annak idején az X-Faktor című műsorban nagyon sokat kaptam a kedves közönségtől, és mindig szem előtt tartottam, hogy abból vissza is adjak évről-évre, vagy akár napról-napra is. Egy percig sem volt kérdéses, hogy elvállalom a Szeretethíd fővédnökségét, hiszen nagyon fontosnak érzem, hogy ezekre a kezdeményezésekre felhívjuk a figyelmet, és bízom benne, hogy sok mindenkihez el fogunk jutni a Szeretethíd által.

Szóljon hozzá!