precizbanner

virag18osz

millenniumkicsi2

LizArt Design hajas

gazdatavasz

aurabannermedium2

crisantemo berettyó

Berettyó Kártya 2017 borító

lily

ilonatavasz18

tavasz18.01

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2018. október 22. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"B" menü a helyszínen:

Húsleves csigatésztával

Rántottszelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

ZÁRVA

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


termalmenu
Rendelés leadás legkésőbb előző nap 10 óráig
06 (30) 963-3740
 

veradas

koboreb

 precizbannerkicsionkentesseg

A 47. sz. főút Berettyóújfalu átkelési szakaszán történő burkolatfelújítással kapcsolatosan, a pályaszerkezet csere építési munkálatai miatt 2018. május 22-től  forgalomkorlátozásra kerül sor a Dózsa György utca – Bocskai utca – Kádár Vitéz utca csomópontban.

A Zemplénkő Kft.-től - mint kivitelezőtől - kapott tájékoztatásból megtudtuk, a Pünkösd utáni napokban megkezdi a 47-es számú főút Önkormányzat előtti szakaszán a jelenleg még fel nem mart útszakasz teljes pályaszerkezet cseréjének kivitelezési munkáit. Talán ez lesz a főút felújításának egyik legnagyobb forgalomkorlátozással járó beavatkozása a Berettyó-híd átépítése mellett. Fontos erről kicsit többet beszélni, hiszen a közel két hétig tartó építés alatt igen nagy korlátozásra kell számítani. Azért is szükséges ez az átépítés, mert ezen a szakaszon annyira rossz állapotban van az alépítmény, hogy csak a teljes pályaszerkezet cseréje biztosít hosszútávú megoldást. A munkálatok elvégzése 2 ütemben zajlik. 

I. ütemben
- Az útpálya szelvényezés szerinti jobb oldalán az egyenes-balra kanyarodó forgalmi sávon és a jobbra kanyarodó forgalmi sávon a forgalom el lesz terelve, illetve a Bocskai utca lezárásra kerül, ide a behajtás nem lesz megengedve. A pályaszerkezet csere építése ideje alatt a közlekedés forgalomelterelés mellett történik.
- Az építési szakasz eleje szelvényezés szerinti jobb oldalon a 36+583,36 km szelvényben található, az építési szakasz vége a szelvényezés szerinti jobb oldalon 36+608,47 km szelvényben ér véget (25,11 m)
- a forgalomkorlátozás jelzőlámpa kikapcsolással nem jár
- a lezárás és forgalomkorlátozás időtartama előreláthatólag 10 nap (2018.05.22-től, 2018. 05.31-ig), de az időjárás függvényében (pl.: esős napok miatt), ez az időtartam megnövekedhet.
- A Bocskai utca lezárásának ideje alatt Berettyószentmárton felől érkezők a Polgármesteri Hivatalt alternatív útvonalon érhetik el: a Szillér utca-Bercsényi utca- Bocskai utca útvonalon
- A Debrecen felől érkezők a Polgármesteri Hivatalt alternatív útvonalon érhetik el: Kálvin tér-Rákóczi Ferenc utca-Árpád utca-Bocskai utca útvonalon

II. ütemben
- Az útpálya szelvényezés szerinti bal oldalán az egyenes-jobbra kanyarodó forgalmi sáv és az egyenes-balra kanyarodó forgalmi sávon a forgalom el lesz terelve, illetve a Kádár Vitéz utca lezárásra kerül, ide a behajtás nem lesz megengedve. A pályaszerkezet csere építése ideje alatt a közlekedés forgalomelterelés mellett történik.
- Az építési szakasz eleje szelvényezés szerinti bal oldalon a 36+583,36 km szelvényben található, az építési szakasz vége a szelvényezés szerinti bal oldalon 36+608,47 km szelvényben ér véget (25,11 m)
-a forgalomkorlátozás jelzőlámpa kikapcsolással nem jár
- a lezárás és forgalomkorlátozás időtartama előreláthatólag 10 nap (2018.06.01-től-2018.06.10-ig), de az időjárás függvényében ( pl.: esős napok miatt), ez az időtartam megnövekedhet.
- A Kádár Vitéz utca lezárásának ideje alatt Berettyószentmárton felől érkezők a Berettyóújfalui Piacot alternatív útvonalon, a Toldi utca felől érhetik el
- A Kádár Vitéz utca lezárásának ideje alatt a Debrecen felől érkezők a Berettyóújfalui Piacot alternatív útvonalon érhetik el: a Bajcsy-Zsilinszky utca- Népliget u. útvonalon

Mellékeljük az ideiglenes forgalomkorlátozási tervet, amin jól látszik, hogy bizony igen szűk lesz az áteresztő képessége az említett csomópontnak, főleg úgy, hogy a Kádár vitéz és a Bocskai utcáról csak nagyon korlátozottan lehet majd a főútvonalra felhajtani. Az átépítés előkészítéseként május 23-án (szerdán) felbontásra kerül egy közel 30 négyzetméteres kutatóárok, ami segíteni fogja a mukálatok gyorsabb kivitelezését.

Kérjük türelmüket, aki pedig teheti, kerülje el a kereszteződést az átépítés ideje alatt.

Demény Zsolt műszaki referens
vezető főtanácsos

Berettyóújfalu Város Önkormányzata
Városfejlesztési Iroda

Nagyításhoz kattintson a képre!

utfelujitas01

utfelujitas02

Szóljon hozzá!