artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Mint arról korábban hírt adtunk, lakossági fórumot tartottak 2018. május 7-én Berettyóújfaluban a Polgármesteri Hivatal nagytermében, ahol a Fogvatartottak Egészségügyi Központjával kapcsolatos terveket ismertették.

Muraközi István polgármester elmondta, a korábbi fórumon ígéretet tett arra, hogy az intézmény forgalma nem fogja zavarni a Herpály utca lakóit, a BVOP viszont jelezte, ennek megvalósíthatósága újabb területek állami tulajdonba bocsájtását teszi szükségessé, illetve módosítani kell a telekrendezési tervet és az érintett övezetre vonatkozó építési szabályzatot  Az ezzel kapcsolatos részleteket  Krisztik János főépítész ismertette, majd a megjelentek feltehették a témával kapcsolatos, illetve a várost érintő egyéb kérdéseiket, melyekre a polgármesteren és a főépítészen kívül Dr. Vitányi István országgyűlési képviselő is igyekezett választ adni. 

A szükséges módosítások a soron következő képviselőtestületi ülésen kerülnek előterjesztésre.

Börtönkórház  01Börtönkórház  04

Börtönkórház 06Börtönkórház  02

 

LÁTVÁNYTERV

 börtönkorház látványterv

You have no rights to post comments