artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Habár a Bihar Termálliget egész évben várja a fürdőzőket, azonban - ahogy azt már megszokhattuk - minden év május elsejétől kibővített szolgáltatásokkal fogadja a vendégeket. 

Bondár Sándor a Herpály Team Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, idén már 6 éve annak, hogy teljes felújításon esett át a strandfürdő, ami a medencék állapotán észrevehető, egyre több munkát ad a fugázás, a burkolatok javítása, cseréje. Annak ellenére, hogy a tél elég hosszúra nyúlt és emiatt későn tudtak munkához látni, mára már minden medence feltöltésre került, hiszen a hirtelen jött nyárias idő közel 200 főt vonzott az elmúlt hétvégén is a létesítménybe.

Indul a strandszezon 02Indul a strandszezon 03

Jelenleg a zöld terület rendbetétele, gallyazás, virágosítás, illetve a kerti bútorok festése, tisztítása zajlik. A hátsó részen a 2 méteres medencénél teljesen új burkolatot kap a zuhanyzó, illetve a büfé mellett egy zöldségelőkészítő épül, így ezután mirelit zöldségek helyett friss alapanyagokat tudnak majd használni az itt készített ételekhez. 

Kérdésünkre az ügyvezető elmondta, a gyógyászati részleg építése a közbeszerzési eljárások miatt várhatóan ősszel kezdődhet, így az idei strandszezont még nem zavarják a beruházással kapcsolatos munkálatok.

Indul a strandszezon 04Indul a strandszezon 08

A nyitvatartás és a belépőjegy árak változatlanok, illetve a korábbi évekhez hasonlóan színes programokkal várják idén is a fürdőbe látogatókat, melyekről portálunk és a Bihar Termálliget Facebook oldala is  folyamatosan tájékoztatást ad majd.

Indul a strandszezon 14Indul a strandszezon 15

You have no rights to post comments