precizbanner

virag18osz

millenniumkicsi2

gazdatavasz

aurabannermedium2

Berettyó Kártya 2017 borító

lily

ilonatavasz18

tavasz18.01

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2018. szeptember 24. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Vegyes zöldségleves

Bakonyi csirkemell tésztával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántottszelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Vegyes zöldségleves

Milánói makaróni

"B" menü:

Gyümölcsleves

Tarhonyás hús

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


termalmenu
Rendelés leadás legkésőbb előző nap 10 óráig
06 (30) 963-3740

Napi menü:

Almás szilvaleves

Ropogós mézes csirkeszárny sültburgonyával

veradas

koboreb

 karosszeria

precizbannerkicsionkentesseg

12000 négyzetméteres raktárcsarnokkal bővül a Tama Hungary Kft. berettyóújfalui üzeme, melynek apropóján Győrfi Sándor a cég ügyvezető ígazgatója vendégül látta Dr. Vitányi István országgyűlési képviselőt és Muraközi Istvánt, Berettyóújfalu polgármesterét.

Az ügyvezető igazgató elmondta, a mezőgazdasági csomagolótermékek gyártásával foglalkozó izraeli tulajdonú cég rendkívül dinamikusan fejlődik; 2009-ben 46 fővel indult, mára viszont 330 munkavállalót foglalkoztat. A cégcsoporton belül a berettyóújfalui gyár a legeredményesebb, jelenleg évi 20 milliárd forint feletti árbevétellel büszkélkedhet. A folyamatos piackutatásnak, a világméretű marketingnek és az innovatív szemléletű termékfejlesztésnek köszönhetően folyamatosan bővül a megrendelőinek köre. Kiemelt vevői közzé tartoznak a világ vezető mezőgazdasági gépgyártói, de azt is kijelenthetjük, a Tama napjainkra a bálahálóra vonatkozóan a világpiac vezető vállalatává vált. 

Üjabb fejlesztés a Tama Hungary Kft. berettyóújfalui gyárában 09Üjabb fejlesztés a Tama Hungary Kft. berettyóújfalui gyárában 12

Az intenzív növekedésnek köszönhetően számos fejlesztés valósult meg az elmúlt időszakban, melynek része volt többek között egy 2011-ben átadott 5000 négyzetméteres gyártócsarnok is. Mint megtudtuk, nagy hangsúlyt fektetnek az oktatásra, dolgozóik továbbképzésére, hiszen a folyamatosan bővülő piaci keresletet csak megfelelő számú, jól képzett munkaerővel tudják kielégíteni. Ennek okán közeli terveik között szerepel a telephelyen egy 60 főt befogadó tárgyaló-/oktatórem kialakítása is.

A vállalat vezetésének célja, hogy fiatalos, dinamikus nemzetközi munkakörnyezetet teremtsen, együttműködve a helyi munkavállalókkal és helyi hivatalos szervekkel. A cég dolgozóinak a térségben versenyképes munkabért és különféle jóléti szolgáltatásokat - cafeteria, teljesítménybónusz, ingyenes melegétkeztetés, a munka törvénykövében meghatározottnál magasabb pótlékok, utazási támogatás, önsegélyező rendszer stb. - biztosít. Győrfi Sándortól azt is megtudtuk, minden évben nagyszabású Családi napot szerveznek a Bihar Termálligetben - ahol idén a Hooligans együttes lesz a sztárvendég -, illetve minden év végén Karácsonyi partin látják vendégül dolgozóikat és családtagjaikat. 

Üjabb fejlesztés a Tama Hungary Kft. berettyóújfalui gyárában 08Üjabb fejlesztés a Tama Hungary Kft. berettyóújfalui gyárában 14

A jelenlegi 1,6 milliárdos beruházással a raktározási feladatok válnak könnyebbé és költséghatékonyabbá, a 12 000 négyzetméteres raktárhelyiség várhatóan augusztus végén, szeptember elején kerül átadásra.

Dr. Vitányi István országgyűlési képviselő és Muraközi István örömét fejezte ki a beruházás kapcsán, és egyben reményeit is, hogy a javuló infrastruktúra és a kedvező gazdasági környezet hatására hamarosan több hasonló cég is Berettyóújfalut választja majd a termelés színhelyéül, növelve a munkalehetőségek számát, illetve a város iparűzési adóból eredő bevételét.

Üjabb fejlesztés a Tama Hungary Kft. berettyóújfalui gyárában 01

Szóljon hozzá!