TELEKOM BANNER

BOLDOG KARÁCSONYT!

Milák Kiara, 8 éves

Milák Kiara 8 éves

Igazgyöngy Alapfokú Művészeti Iskola Berettyóújfalu

2018karivirag

lily

millenniumkicsi2

gazdatél

aurabannermedium2

2018trendykaracsonykicsi

Berettyó Kártya 2017 borító

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2018. december 13. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Májgombócleves

Sertéspörkölt tarhonyával, csemegeuborka

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántottszelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott burgonya főtt tojással, darált hússal

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Csontleves

Sült hús tört burgonyával

"B" menü:

Hamis gulyásleves

Csirkemell csíkok rizzsel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


termalmenu
Rendelés leadás legkésőbb előző nap 10 óráig
06 (30) 963-3740

Napi menü:

Gyümölcsleves

Rántott szelet zöldséges bulgurral, káposztasaláta

veradas

koboreb

ilonabanner2018  

viastein

 TELEKOM BANNER

12000 négyzetméteres raktárcsarnokkal bővül a Tama Hungary Kft. berettyóújfalui üzeme, melynek apropóján Győrfi Sándor a cég ügyvezető ígazgatója vendégül látta Dr. Vitányi István országgyűlési képviselőt és Muraközi Istvánt, Berettyóújfalu polgármesterét.

Az ügyvezető igazgató elmondta, a mezőgazdasági csomagolótermékek gyártásával foglalkozó izraeli tulajdonú cég rendkívül dinamikusan fejlődik; 2009-ben 46 fővel indult, mára viszont 330 munkavállalót foglalkoztat. A cégcsoporton belül a berettyóújfalui gyár a legeredményesebb, jelenleg évi 20 milliárd forint feletti árbevétellel büszkélkedhet. A folyamatos piackutatásnak, a világméretű marketingnek és az innovatív szemléletű termékfejlesztésnek köszönhetően folyamatosan bővül a megrendelőinek köre. Kiemelt vevői közzé tartoznak a világ vezető mezőgazdasági gépgyártói, de azt is kijelenthetjük, a Tama napjainkra a bálahálóra vonatkozóan a világpiac vezető vállalatává vált. 

Üjabb fejlesztés a Tama Hungary Kft. berettyóújfalui gyárában 09Üjabb fejlesztés a Tama Hungary Kft. berettyóújfalui gyárában 12

Az intenzív növekedésnek köszönhetően számos fejlesztés valósult meg az elmúlt időszakban, melynek része volt többek között egy 2011-ben átadott 5000 négyzetméteres gyártócsarnok is. Mint megtudtuk, nagy hangsúlyt fektetnek az oktatásra, dolgozóik továbbképzésére, hiszen a folyamatosan bővülő piaci keresletet csak megfelelő számú, jól képzett munkaerővel tudják kielégíteni. Ennek okán közeli terveik között szerepel a telephelyen egy 60 főt befogadó tárgyaló-/oktatórem kialakítása is.

A vállalat vezetésének célja, hogy fiatalos, dinamikus nemzetközi munkakörnyezetet teremtsen, együttműködve a helyi munkavállalókkal és helyi hivatalos szervekkel. A cég dolgozóinak a térségben versenyképes munkabért és különféle jóléti szolgáltatásokat - cafeteria, teljesítménybónusz, ingyenes melegétkeztetés, a munka törvénykövében meghatározottnál magasabb pótlékok, utazási támogatás, önsegélyező rendszer stb. - biztosít. Győrfi Sándortól azt is megtudtuk, minden évben nagyszabású Családi napot szerveznek a Bihar Termálligetben - ahol idén a Hooligans együttes lesz a sztárvendég -, illetve minden év végén Karácsonyi partin látják vendégül dolgozóikat és családtagjaikat. 

Üjabb fejlesztés a Tama Hungary Kft. berettyóújfalui gyárában 08Üjabb fejlesztés a Tama Hungary Kft. berettyóújfalui gyárában 14

A jelenlegi 1,6 milliárdos beruházással a raktározási feladatok válnak könnyebbé és költséghatékonyabbá, a 12 000 négyzetméteres raktárhelyiség várhatóan augusztus végén, szeptember elején kerül átadásra.

Dr. Vitányi István országgyűlési képviselő és Muraközi István örömét fejezte ki a beruházás kapcsán, és egyben reményeit is, hogy a javuló infrastruktúra és a kedvező gazdasági környezet hatására hamarosan több hasonló cég is Berettyóújfalut választja majd a termelés színhelyéül, növelve a munkalehetőségek számát, illetve a város iparűzési adóból eredő bevételét.

Üjabb fejlesztés a Tama Hungary Kft. berettyóújfalui gyárában 01

Szóljon hozzá!