artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

My message for Day 30

Hajdú-Bihar megyében is folyamatos az úgynevezett „Finn módszer” alkalmazása.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság munkatársai 2018. március 20-án Hosszúpályiban és Monostorpályiban „Finn módszerrel” ellenőrizték a járművezetőket. Az ellenőrzés kiterjedt az alkohol és egyéb vezetési képességre hátrányosan ható szert fogyasztott járművezetők kiszűrése. A rendőrök 56 járművezetőt ellenőriztek, akik közül egy sofőrnél sem mutatott pozitív értéket az alkoholszonda. A márciusi változékony időjárási körülmények miatt rendőrök fokozott óvatosságot és körültekintést kértek a járművezetőktől a balesetek megelőzése érdekében!

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság elsődleges feladatai közé tartozik a közlekedésrendészeti feladatok maradéktalan ellátása mellett a közlekedés biztonságának megteremtése. A közlekedők így folyamatos ellenőrzésekre számíthatnak a megye útjain, annak érdekében, hogy a hatóság minél több kockázati tényezőt kiszűrjön a forgalomból.

You have no rights to post comments