artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 26. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Tejfölös burgonyaleves csülökkel

Brassói aprópecsenye hasábburgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

2018. március 2-án a Berettyóújfalui Szakképzési Centrum Arany János Gimnáziumában, a 11. b osztály szervezésében megrendezték az Arany-bált. KÉPGALÉRIA

Az eseményt három hónapos szervezés előzte meg. A rendezvényre lehetett tombola tárgyat és támogatójegyet venni, a jegyek fejenként 2000 Ft-ba kerültek. Összesen – a támogatójegyekkel együtt – 74 jegy kelt el. A rendezvény az iskola kis tornatermében kapott helyet.

A hivatalos kapunyitás 18 órakor volt, de már hamarabb is jöttek vendégek. A helyeket előre, személyre szólóan foglalták le. Miután mindenki megérkezett és elfoglalták a helyeket, 19 órakor megkezdődött a műsör, amit a Bajnóca Néptánc Együttes bihari csoportja nyitott. A műsorszámok között osztották ki az Arany-gála díjait, amire fényképpel vagy videóval lehetett nevezni.

Arany bál 07Arany bál 05

 A fotó kategóriái a következők voltak:

  • Humor
  • Állatportré
  • Portré
  • Településfotó
  • Sport
  • Művészet
  • Egyéb

A videók nevezési kategóriái:

  • Kisfilm
  • Természetfilm
  • Sport videó
  • Egyéb

Arany bál 11Arany bál 17

A Bajnóca után a Humor és az Állatportré nyertesei gazdagodtak egy-egy tábla csokival, miután átvették a díjukat, jött a következő műsorszám, a hastáncosok. Ő az este folyamán még háromszor szerepeltek, vagyis négy különböző színvonalas koreográfiát mutattak be.

Ezután a portréfotó és a településfotó pályázóit díjazták, majd egy gimnáziumi tanuló, Szűcs Evelin állt ki a nagyérdemű elé énekelni. Ezt követte a sport és a művészet kategória díjazása. Utána egy újabb hastánc fellépést nézhettek meg a bálozók. Ezután az egyéb kategória díjának átadása következett. Miután a nyertes fényképekből kifogytak, újból egy gyönyörű dalt hallhattunk Szűcs Evelintől. Ezeket követték a videók bemutatása.

Arany bál 26Arany bál 27

Az első kategória a kisfilm volt, amit követett egy újabb hastánc előadás. Miután a természetfilmért is megkapták a jutalmat, egy újabb tanuló mutatta meg a tehetségét. Karmazsin Benjámin zongorázott a közönségnek, majd a sport videó következett, amit az utolsó hastánc produkció követett, erre a számra a hastáncosok átöltöztek és legyezők is voltak náluk, amihez egy lepel volt csatolva.

A díjátadó ezzel lezárult, és a vacsora vette kezdetét, amit a jegyár fedezett. A vacsora után a báli forgatag hangulatáról és zenéjéről két DJ gondoskodott, Birinyi Zoltán és Nagy Krisztián.

A zenét és a táncot 22.30-kor a bálkirály bálkirálynő választása szakította meg, akikre a résztvevők szavazhattak az este folyamán.  A bálkirály és királynő tánca után az este utolsó eseményére, a tombolasorsolásra is sor került, ahol két osztály felajánlott tortája is gazdára talált. Az estét és a bált végül éjfélig tartó tánc és zene zárta.

You have no rights to post comments