artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Röviden: arra kérünk titeket, hogy – amennyiben nem szeretnétek lemaradni a cikkeinkről – az alábbi kép alapján állítsátok be a Facebook-on, hogy a posztjaink biztosan minden alkalommal megjelenjenek az idővonalatokon.

1

Picit hosszabban

A Berettyóhír az elmúlt több mint 6 évben, az oldal indulása óta egy csodálatos közösséggé fejlődött. El se hisszük, hogy közel 10 ezren követtek, és havonta 45 ezren olvastok minket! Ebben nagy szerepe van a Facebook-nak, ahol az elmúlt években rövid idő alatt, sok emberhez juthattak el a cikkeink. Ezért tulajdonképpen hálásak lehetünk a legnagyobb közösségi oldalnak.

Ez az oldal azonban néhány hete hozott egy döntést, miszerint a felhasználók idővonalán hátrébb sorolja a tartalomszolgáltatók, például híroldalak, magazinok posztjait, így a mi megosztásainkat is. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy organikusan ritkábban találkozhattok a cikkeinkkel az idővonalatokon, mert azon jellemzően az ismerőseitek megosztásai, fotói és posztjai jelennek meg.

Szerencsére a Facebook hagyott egy kiskaput!

Beállíthatjátok, ha egy oldal (jelen esetben a Berettyohir Hu) bejegyzéseit minden alkalommal látni szeretnétek.

Nincs más dolgotok, mint a fenti illusztráción jelzett módon bepipálni a „Megjelenítés elsőként” gombot. (Fontos, hogy a követés és a kedvelés gomb nem elegendő, ezen felül kell kattintani, a „Megjelenítés elsőként”, vagy ha angolul használod az oldalt, akkor a „See first” gombra.

Ha biztosra akarsz menni, akkor az alábbi ábra szerint jelzett beállításokkal is jelezheted, hogy az elsők között és minden alkalommal igényt tartasz a megosztásainkra – vagyis a cikkeinkre.

2

A Facebook kezdőoldaladon, a bal fölső sarokban kattints a Hírfolyam menüpont mellett található 3 kis pontra, vagy a Hírfolyam-beállításoknál, majd ott kattints az „Elsőként megjelenők beállításai” elnevezésű gombra. Itt be tudod jelölni, hogy a Berettyohir Hu tartalmait az elsők között jelenítse meg az idővonaladon a Facebook.

Reméljük, hogy ti is velünk maradtok!

A magunk részéről mi továbbra is itt leszünk, írjuk a cikkeket Szívvel, Lélekkel. Nektek. Bár ez a változás picit megnehezíti, hogy kapcsolatban maradjunk, megígérhetjük, hogy mi nem fogunk változni: ahogy az indulás pillanatától, ezentúl is azon leszünk, hogy a cikkeinken keresztül adjunk Nektek tartalmas, érdekes és a legfrissebb híreket Berettyóújfaluról és környékéről.

Ahelyett, hogy megremegnénk a legnagyobb közösségi oldal közelgő változásától, egyszerűen csak tesszük tovább a dolgunk, bízunk bennetek, és abban, hogy ragaszkodtok hozzánk és ezután is az olvasóink maradtok.

Mi itt leszünk, és ahogy eddig is, ezután is számítunk rátok!

Szeretettel,

A Berettyóhír csapata

You have no rights to post comments