artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 29. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A biharkeresztesi körzeti megbízott felkereste a külterületen élő időskorúakat, rászorulókat.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Biharkeresztesi Rendőrőrs körzeti megbízottjai kiemelt figyelmet fordítanak a külterületeken, tanyákon élők védelmére. Rendszeresen, visszatérően ellenőrzik különösen az egyedül élő, idős, beteg lakókat. Figyelemmel kísérik, hogy rendelkeznek-e a fűtéshez szükséges tűzifával és érdeklődnek arról, hogy szükségük van-e segítségre. Különösen fontos ez a téli időszakban, amikor az idős, magukról nehezen gondoskodni tudó emberek fokozott veszélynek lehetnek kitéve. Amennyiben az ellenőrzések során a rendőrök segítséget igénylő személlyel találkoznak, akkor megteszik a velük kapcsolatban álló helyi önkormányzat, szociális ellátást biztosító intézmények felé a szükséges jelzéseket.

A külterületi ingatlanokban élők sérelmére elkövetett bűncselekmények megelőzése érdekében a biharkeresztesi körzeti megbízottak látogatásaik alkalmával a bűnmegelőzési lehetőségekre, különösen a trükkös lopások, és a lakásbetörések megelőzésére szolgálnak hasznos tanácsokkal. A helyi körzeti megbízott, Szathmári László r. törzszászlós 2017. december 4-én is több, a területén élő idős embert meglátogatott. A rendőr rendszeres jelenléte fokozza az ott élők személy,- vagyon,- valamint egészségügyi biztonságát egyaránt. A helyi lakosok tudják, hogy bármilyen probléma esetén bizalommal fordulhatnak az egyenruháshoz.

You have no rights to post comments