artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Egészen november végéig járják megyénket a kéményseprők, addig tart ugyanis az idei évre tervezett sormunka. A tűzbiztonsági okból végzett ellenőrzések Debrecenben egész évben folyamatosan zajlottak, de, vannak olyan települések, amelyeken egy-egy rövidebb időszak alatt végzik el a kéményseprők a szükséges munkálatokat, néhol a fűtési szezon alatt.

Az ingyenes kéményseprést azok tudják igénybe venni, akiknek ingatlana magántulajdonban van, nincs bejelentett egyéni vállalkozás, gazdálkodó vagy civil szervezet, és ahol a kéményseprőipari szerv által felajánlott első két időpont egyikében el tudják végezni az ellenőrzést.

Októberben és novemberben Debrecen mellett Hajdúvid, Konyár, Bodaszőlő, Csökmő, Biharkeresztes, Hajdúsámson, Hajdúhadház, Hajdúböszörmény, Hajdúbagos és Hajdúnánás lakosai várhatják a katasztrófavédelem kéményseprőit. A sormunka tervezett időpontjáról két héttel az ellenőrzés előtt írásban értesülnek a lakók.

Amennyiben időpont-egyeztetéssel kapcsolatos kérdése van, azt a 1818 ingyenesen hívható központi ügyfélszolgálati szám 9-es menüpontját hívva teheti fel, vagy pedig a www.kemenysepres.katasztrofavedelem.hu weboldalon tud informálódni.

Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

You have no rights to post comments