artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Demény Zsolt, Berettyóújfalu Város Önkormányzata Városfejlesztési Irodájának műszaki referense arról tájékoztatta lapunkat, hogy hétfő éjszaka rongálás történt városunkban, a BSzC Arany János Gimnáziuma, Egészségügyi és Közgazdasági Szakgimnáziuma előtti parkban.

A város főutcája mellett, az Arany János Gimnázium előtt egy kis hangulatos park található, amit az iskola pályázat útján, illetve helyi vállalkozók felajánlásából készített el. A munkába az iskola diákjai is részt vettek, tették azért, hogy oda időnként leüljenek, iskolatársaikkal együtt beszélgessenek kellemes környezetben. Ezt a szép kis parkot valaki, vagy valakik megrongálták, az ott található két padot kirángatták a helyükről és otthagyták. Érthetetlen tett. Másnap ezeket a padokat helyreállítottuk - mondta Demény Zsolt.

SDC10837SDC10838

Reméljük, hogy ezt a tájékoztatót azok is látják, akik tették és felhívjuk a figyelmüket arra, hogy NE tegyék, mert ha a városba mindig arra kell költeni a városüzemeltetési keretet, hogy az eddig elkészített kis értékeink helyreállításra kerüljenek, nem marad pénz a fejlődésre. Nem hagyhatjuk, hogy ezek a gazemberek elvegyék a kedvet attól, hogy tovább fejlődjön a város!

You have no rights to post comments