artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2017. május 27-én Püspökladányban megrendezésre került a jubileumi, XXV. Megyei Polgárőr Találkozó. A megyénkben működő valamennyi polgárőr egyesület képviselte magát, így a Berettyóújfalui Polgárőrség is.

A népszerű előadások és színvonalas műsorok mellett az idén is kerültek átadásra elismerések és jutalmak. Egyesületünk aktív tagja - Panker Zoltán polgárőr - több éves, kiemelkedő munkájáért, bronz érdemkereszt kitüntetést vehetett át Tóth Attilától, a Hajdú-Bihar Megyei Polgárőr Szövetség elnökétől.

Dr. Gyurosovics József r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány elismerő szavakkal méltatta Egyesületünk munkáját és egyben Szent György emlékplakettet adományozott a rendőrséggel közösen végzett tevékenységeink elismeréséül.

Egyesületünk az elmúlt évek alatt igen nagy szakmai és technikai fejlődéseken ment keresztül. Számos programban vettünk részt. Szeretnénk még több segítséget megadni a rendőrségnek városunk még jobb közbiztonságának, közrendjének elérése érdekében.

Új, belvárosi irodánk ( Kádár Vitéz utca 12. szám ) várja jelzéseiket, észrevételeiket városunk tisztelt lakóitól.

Mazács Ferenc
elnök

You have no rights to post comments