precizbanner

akcio

19karivirag

gazdatél

ZöldVáros Szerelempark

aurabannermedium2

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

zoldvaros

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2020. január 25. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Csontleves

Burgonyafőzelék fasírttal

"B" menü:

Paradicsomleves

Csirkemell csíkok rizzsel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

telivasar  

ablakállás

 

A Bihar Termálliget- Strand és Termálfürdő egyaránt kínál sportolási és szórakozási lehetőséget az idelátogatók számára. A létesítményben két kültéri termál medence, jacuzzi, élménymedencék, szauna, beltéri pihenő és úszómedencék is várják a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. A strandszezon és a jó idő beköszöntével pedig - az igényekhez igazodva - az összes szabadtéri medencét használhatják a fürdő vendégei.

Bondár Sándor, a Herpály Team Kft. – a Bihar Termálliget fenntartója – ügyvezető igazgatója kérdésünkre elmondta, hogy minden medence karbantartása, felújítása, valamint vízzel való feltöltése megtörtént, valamint hozzátette, idén is a tavalyi áron várják a pihenni vágyó vendégeket. Jelenleg úgy tűnik, hogy az uszoda felújítása nem zavarja meg az idei strandszezont.

A nyári programokat az előző évek gyakorlatának, tapasztalatának megfelelően szervezik meg. Idén is megválasztják a Liget szépét, a hétvégeken együtteseket, fellépőket is láthatnak a strand színpadán az érdeklődők. "Amit a vendégek szeretnek, mi arra fókuszálunk, így strandröplabda bajnokság, vizicsocsó, vizifoci, Aqua Zumba, Aqua Fitness és habparti is szerepel a nyári rendezvények sokaságában" - mondta az igazgató.

Strand 1 (3)Strand 1 (7)

Büfékínálatukban a hagyományos strandételek -mint pl.hamburger, lángos, egytálételek, palacsinta- mellett frissensütek illetve változatos napi menü is szerepel. Vendégeik kényelmét szolgálja továbbá a büfé mellé kihelyezett LED TV.

Strand 1Strand 1 (9)

Egész évben várnak minden strandolni, feltöltődni, gyógyulni vágyót a Bihar Termálliget- Strand és Termálfürdő dolgozói.

Az aktuális programokról Facebook oldalukon tájékozódhat.

Szóljon hozzá!